Näin unta, että minun piti hankkia Windows-lisenssi jotain projektia varten. Maksoin sen jo netissä, mutta sitten piti vielä käydä paikan päällä jossain Microsoftin konttorissa täyttämässä joku typerä (paperinen) lomake, ja sen kanssa paloi käämi niin, että peruin koko homman. #

Nousin 6.30. Olisi nukuttanut vielä. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset, hauikset, ojentajat ja olkapäät. #

Kävelin kotiin. Neljä neitoperhosta Topeliuksenpuiston laidalla, yksi nokkosperhonen Tervahovintien varrella. #

Söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Join termarillisen kahvia. Ikkunashoppailin paljasjalkakenkiä, ja tilasin lopulta samanlaisen parin Merrelleitä kuin mitkä nyt viimeksi hajosivat. Myymäläsaatavuudet (muidenkin merkkien) vaikuttivat kehnoilta kaikissa kaupoissa, ja muutenkin pääsee helpommalla kun ei tartte etsiä ja sovitella. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Enimmäkseen selkeää, palatessani (kotiennusteessa) vajaa +18 °, kohtalainen ja hieman vilpoinen länsituuli. #

Kaikki loppukesän vakionaamat olivat edelleen läsnä. Herukkaperhosiakin, jotka eilen loistivat poissaolollaan. Ohdakeperhostakaan en nähnyt eilen, mutta tänään taas yhden, lahdenrannassa tappelemassa ohdakkeista nokkosperhosten kanssa. Nokkosperhoset ovat pompanneet hyvästi takaisin. #

Loistokultasiiven näin eilen, tänään en. Eiliset keisarinviitat olivat kaikki aivan riekaleisia, tänään enimmät ehjiä. Sitruunaperhosia tänään puolenkymmentä, metsässä. Kaupungin puolella vain lanttuperhosia. #

Yksi kyy, joskin kuollut. Sammakonraatoja useampia. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten lämmitin ja söin hampurilaiset. Perkasin ja latasin kuvat. Viimeistelin tämän. #

Raportoin kuntoradalle kaatuneen koivun#

Viihdekulutus #