Nousin 5.59. Olisi nukuttanut vielä. #

Kävelin salille. Tein selkää ja rintaa. Kävelin kotiin. #

Söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Join termarillisen kahvia. Hoitelin silppuhommia. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Hiljalleen lämpeni +10 °:stä +12:een, heikko koillistuuli kohtalaistui pohjoiseksi. Kaupungissa puolipilvistä, mettässä pilvipuolista. Kaijonharjun sakkokierroksella kerkesi niskaan viskaan vesisadekuuronkin, vaikkei ennuste mitään sellaisesta puhunut. #

Myllykivenpolun varrella sirkat soittivat ja sudenkorennot lentelivät. Vähän ennen Hiukkavaaraa nokkosperhonen#

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotiin palattuani panin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa. Kuorin, pilkoin, keitin ja pakastin 2 kg porkkanoita, lämmitin ja söin hampurilaiset, paistoin porkkanapapukalan, keitin ja pakastin riisipuuron. Ripustin pyykit. Vein jätteitä molokiin. #

Seuraavaksi pidän taas postaustaukoa. #

Viihdekulutus #