Näin unta, että minulla oli kaksi kaulaketjua (kummassakin taisi olla jokin riipuskin), tosi mauttomia niin kuin jollain räppärillä. Sitten hoksin, että toinen niistä olikin itse asiassa elävä kyykäärme. #

Tämä tuli siitä, kun eilen luin Redditissä otsikon kuistille kuolleesta käärmeestä ”died on my neck”. Huomasin vasta nyt tätä viittausta etsiessäni, että se olikin ”on my deck”. #

Nousin 7.52. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset, ja kevennetysti takareidet ja pohkeet. #

Kävelin kotiin. Söin päivällisen. Join termarillisen kahvia. Hoitelin silppuhommia. #

Vein muovia keräykseen ja kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. +11 °, kohtalainen pohjoistuuli, pilvistä. Kun kerta tyhjä reppukin oli mukana, niin otin kamerankin siinä toivossa, että epävakaus kallistuisi taas selkeyden puolelle, mutteipä tuo seljennyt kuin vasta lahdenrannalta alkaen. #

Auranmajan suoralla pikkujyrsijä kipitti suoraan päin, mutta vaikka olin jo valmiiksi hidastanut vauhtia, niin sen verran töksähtävä tuli pysähdyksestä, että heti pakeni pientareelle se päästäinen/myyrä. Eikäpä tuota näin vähällä valolla kuvassa olisi pysähtymään saanut, vaikka olisin itse ollut aivan paikallanikin. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten lämmitin ja söin hampurilaiset. #

Viimeistelin tämän. Luin päivityksiä. #

Muokkaukset #

2022-09-06 19.16.59 2022-09-07 11.33.59 #
Muuttumaton: Näin unta, että minulla oli kaksi kaulaketjua (kummassakin taisi olla jokin riipuskin), tosi mauttomia niin kuin jollain räppärillä. Sitten hoksin, että toinen niistä olikin itse asiassa elävä kyykäärme.Muuttumaton: Näin unta, että minulla oli kaksi kaulaketjua (kummassakin taisi olla jokin riipuskin), tosi mauttomia niin kuin jollain räppärillä. Sitten hoksin, että toinen niistä olikin itse asiassa elävä kyykäärme.
Poistettu: Tämä tuli siitä, kun eilen luin Redditissä otsikon <a href="https://old.reddit.com/r/mildlyinteresting/comments/x6fcv7/this_snake_that_knotted_themselves_up_and_died_on/">kuistille kuolleesta käärmeestä</a> "died on my neck". Huomasin erheeni vasta nyt tätä viittausta etsiessäni, että se olikin "on my deck". Lisätty: Tämä tuli siitä, kun eilen luin Redditissä otsikon <a href="https://old.reddit.com/r/mildlyinteresting/comments/x6fcv7/this_snake_that_knotted_themselves_up_and_died_on/">kuistille kuolleesta käärmeestä</a> "died on my neck". Huomasin vasta nyt tätä viittausta etsiessäni, että se olikin "on my deck".
Muuttumaton: Nousin 7.52. Väsytti vähäsen.Muuttumaton: Nousin 7.52. Väsytti vähäsen.

Viihdekulutus #