Nousin 5.58. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein kevennetysti selkää, rintaa, olkapäät, ojentajat ja hauikset, ja lopuksi 50 minuuttia lihashuoltoa. #

Kävelin kotiin. Garminin GPS sekoili paluumatkalla oikein kunnolla: oli heittänyt minut lähdössä jonnekin Kiimingin taakse keskelle ei-mitään, ja sieltä olen ilmeisesti tullut intervalliharjoitteluna (50 km/h parhaimmillaan) suoraan metsän poikki takaisin kaupunkiin. #

Kotiin palattuani keitin makaronia, sitten söin päivällisen. Join termarillisen kahvia. Hoitelin silppuhommia. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Lähtiessäni +6, palatessani +10 °, heikko tuuli kääntyi pohjoisesta itäiseksi, kaupungissa enimmäkseen selkeää, metsässä enimmäkseen pilvistä. Hietasaaressa muutama sudenkorento, ja sirkat soittivat, mutta perhosia ei näkynyt. Jäätelökioskit oli viety pois. #

Viimeiset kukkivat kukatkin on kyllä taas kynitty pois pientareilta, etteipä niillä paljon mitään syötävääkään enää ole. #

Perhosbaarin purin jo viime viikolla. Ei yhden yhtä perhosta houkutellut koko kesänä kameran eteen se. Vain talitiainen kävi pari kertaa siinä maistelemassa. #

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotiin palattuani panin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa, sitten söin hirssipuuron. #

Kirjoittelin tätä. Ripustin pyykit. Pesupussin vetoketju oli hajonnut. #

Muokkaukset #

2022-09-07 18.12.32 2022-09-09 16.27.19 #
Muuttumaton: Kotiin palattuani keitin makaronia, sitten söin päivällisen. Join termarillisen kahvia. Hoitelin silppuhommia.Muuttumaton: Kotiin palattuani keitin makaronia, sitten söin päivällisen. Join termarillisen kahvia. Hoitelin silppuhommia.
Poistettu: Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Lähtiessäni +6, palatessani +10 °, heikko tuuli kääntyi pohjoisesta itäiseksi, kaupungissa enimmäkseen selkeää, metsässä enimmäkseen pilvistä. Hietasaaressa muutama sudenkorento, ja sirkat soittivat, mutta perhosia ei näkynyt. Lisätty: Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Lähtiessäni +6, palatessani +10 °, heikko tuuli kääntyi pohjoisesta itäiseksi, kaupungissa enimmäkseen selkeää, metsässä enimmäkseen pilvistä. Hietasaaressa muutama sudenkorento, ja sirkat soittivat, mutta perhosia ei näkynyt. Jäätelökioskit oli viety pois.
Muuttumaton: Viimeiset kukkivat kukatkin on kyllä taas kynitty pois pientareilta, etteipä niillä paljon mitään syötävääkään enää ole.Muuttumaton: Viimeiset kukkivat kukatkin on kyllä taas kynitty pois pientareilta, etteipä niillä paljon mitään syötävääkään enää ole.

Viihdekulutus #