Nousin 7.56. Ei väsyttänyt. #

Keitin kattilallisen pottuja. Paistoin kaalipapukanan. Silppusin salaatin. #

Leikkasin tukan ja parran ja kävin suihkussa. #

Söin hirssipuuron. Join termarillisen kahvia. Hoitelin silppuhommia. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Jalat kyllä tarttis palautumistakin jo, mutta ensi viikon ennuste näyttää sen verran sateiselta, että jos paikkansa pitää, niin sitä lepoa tulee sitten kyllä sen pakosta ihan nokko. #

Vähän eilistä lämpimämpää, mutta umpipilvistä, eikä sitten niiden pilvimuodostelmien lisäksi paljon muuta nähtävää ollutkaan. Ajokeliksi aivan mainio: ei vilu eikä hiki, paitsi kun spurttasin Talvikankaalta Heikinharjuun (niin hiki). #

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten paistoin ja söin (muu)makkarapyttiksen. #

Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #