Nousin 7.47. Olisi nukuttanut vieläkin. #

Kävelin salille. Tein hauikset ja ojentajat, ja lopuksi 39 minuuttia lihashuoltoa. #

Testasin sisäpyöräilypyörää. En enää saanut sen ohjelmanäyttöön virtaa, vaikka kuinka johtoja vatkasin. #

Kävelin kotiin. Söin lohivoileipiä. Join termarillisen kahvia. Etsiskelin HIIT-videota puhelimella pyöritettäväksi. #

Kävelylenkkiä suunnittelin, mutta kroppa tuntui jo valmiiksi lopen uupuneelta, jalat varsinkin, joten päätin skipata. #

Vein kalanhaisujätteet molokiin. Pötköttelin, luin päivitykset. Pelasin kierroksen kiekkotiiltä, sitten poistin koko pelin. Eivät koskaan saaneet sen vaikeustasoprogressiota oikein kohdalleen säädettyä. #

Kävin suihkussa. #

Latasin HIIT-videon Oukiteliin, paritin urheilukuulokkeet, ja pyöritin videon läpi varmistaakseni, että se toimii. Harmi etten hoksinut panna sykemittausta päälle, sillä tuntui, että syke nousi jo siinä pelkästään tuota kuunnellessa. #

Syke nousi kylläkin varmaan myös siksi, että noissa Profitecin kuulokkeissa kaikki ilmoitusäänet ovat kolme kertaa kovemmalla volyymilla kuin maksimi muutoin, eli pää räjähtää jos tulpat on korvissa silloin kun se jotain (kuten esim. Bluetooth-kytkennän irtoamista) ilmoittaa. #

Asensin (Samsungin) puhelimeen kokeeksi Pocket Castsin#

Söin riisipuuron. #

Kuorin, raastoin, paistoin ja pakastin 2 kg porkkanoita tomaattimurskan kanssa. #

Viihdekulutus #