Nousin 9.02. Jalkoja olisi tehnyt mieli vieläkin makuuttaa. #

Aamupuuron syötyäni kävin (kävellen) Prismassa. #

Kotiin palattuani silppusin salaatin ja paistoin kasvispiirakan ja porkkanatikut. #

Söin päivällisen kvinoan kanssa. Join termarillisen kahvia. Tyhjensin syötteenlukijaa. #

Korjasin uunin luukun rivan, joka on ollut puoliksi irrallaan jo ties miten kauan. Se jäi tuon tuostakin luukkua avatessa käteen, enkä koskaan muistanut sitä enää sitten sen jälkeen, kun olin sörkkinyt sen takaisin paikalleen, ja paistanut sen mitä paistoin. #

Leikkasin tukan ja parran ja kävin suihkussa. #

Suunnittelin neulanreikäkameraa, tai pikemminkin Camera obscuraa, ensi viikon auringonpimennyksen havainnointiin. Folio, laatikko ja kamera olisi, mutta niiden yhdistely vaatisi joko kameran siirtämistä tai sitten nitojan, jota minulla ei ole, eikä sellaiselle tämän jälkeen olisi mitään muuta tarvettakaan. #

Viihdekulutus #