Näin unta, että löysin ulkoa maasta sinne pudonneita (verotukseen liittyviä) asiapapereita ja rahaa. Rahaa oli vaikka kuinka paljon, monta tonnia 50 ja 100 euron seteleinä. #

Lähistöllä oli pankkitoimihenkilö, jolle arvelin tämän omaisuuden kuuluvan, joten tarjosin löytöäni hänelle. Hän vaikutti kuitenkin jotenkin epäilyttävän ahneelta, joten annoin lopulta vain ne asiapaperit ja muutaman viiskymppisen, ja pidin loput rahat itselläni. En ollut päättänyt mitä tehdä niiden kanssa ennen kuin uni loppui. #

Seuraavassa unessa luin Petteri Järvisen kirjaa. Löysin kirjan välistä micro-SD-kortin ja Järvisen kirjoittaman viestin, jonka mukaan tämä oli klassinen rehellisyyskoe: kuinka moni kortin saaneista palauttaisi sen tekijälle. #

Nousin 7.02. Ei väsyttänyt! #

Paistoin porkkanatikut ja kasvispiirakan. #

Pötköttelin, luin päivitykset. #

Koodasin. #

Söin päivällisen kvinoan kanssa. Join termarillisen kahvia. #

Illalla leikkasin tukan ja parran ja kävin suihkussa. #

Viihdekulutus #