Nousin 5.30. Olisi nukuttanut vielä. #

Kävelin salille. Ihan hyvän sisäpyöräilyn poljin. Tehoja en kylläkään taas saanut Garminiin, vaikka kävin siinä ajotietokoneen asetusvalikossakin niitä etsimässä, mutta ainakin Garmin näytti palautumisajaksi 53 tuntia. #

Kävelin kotiin. Panin kuudenkympin pyykit pyörimään, kävin suihkussa ja sitten söin hirssipuuron. #

Pötköttelin, luin päivityksiä. Hoksin, että ehkäpä Garmin ei tarjoakaan uusia teho- ja kadenssimittareita paritettaviksi niin kauan, kuin sillä on jo yhdet kutakin muistissa, joten poistin ne toisen pyörän anturit nyt sieltä parituksista. #

Ripustin pyykit. #

Join termarillisen kahvia. Kirjoittelin tätä. Järjestelin podcasteja. #

Kävin kävelyllä, Hietasaarenkierroksen kautta Limingantullin Prismassa. +4 °, heikko etelätuuli, pilvistä. #

Kotiin palattuani panin tattaririisin kiehumaan ja kävin suihkussa. Venytin pohkeet, söin päivällisen. #

Viimeistelin tämän. #

Kah, sain Leah Carrollin kanavatilauslahjoituksen. Kelepaahan se, sillä tuo Leah’n kursailematon eepostelutrana houkuttaa minut hyppäämään kanavalle aina, kun sieltä Twitchissä ollessani liveä pukkaa (mitä aikaeron takia ei tapahdu kovin usein). #

Muokkaukset #

2022-11-05 20.07.44 2022-11-05 21.29.21 #
Muuttumaton: Viimeistelin tämän.Muuttumaton: Viimeistelin tämän.
Poistettu: Kah, sain <a href="https://www.twitch.tv/leah_carroll"><strong>Leah Carrollin</strong></a> kanavatilauslahjoituksen. Kelepaahan se, sillä tuo Leahin kursailematon eepostelutrana houkuttaa minut hyppäämään kanavalle aina, kun sieltä Twitchissä ollessani liveä pukkaa (mitä aikaeron takia ei tapahdu kovin usein). Lisätty: Kah, sain <a href="https://www.twitch.tv/leah_carroll"><strong>Leah Carrollin</strong></a> kanavatilauslahjoituksen. Kelepaahan se, sillä tuo Leah'n kursailematon eepostelutrana houkuttaa minut hyppäämään kanavalle aina, kun sieltä Twitchissä ollessani liveä pukkaa (mitä aikaeron takia ei tapahdu kovin usein).

Viihdekulutus #