Näin vaikka kuinka paljon unia taas. Ensimmäisessä oli joen yli menevän kaapelin varaan asennettu julkinen 360 asteen webkamera. Koska siinä kuvassa ei näkynyt sitä kaapelia eikä kameraa ollenkaan, niin katsellessa tuntui siltä kuin olisi leijunut siinä joen yllä. Which was nice. #

Toinenkin oli tavallaan jokiaiheinen: yritin etsiä paikkaa, joka sijaitsi Inkisenjoentiellä tai -kadulla. Sen nimistä tietä tai katua ei ole olemassa, tai ainakaan Google ei tunne, tarkistin. Ehdottaa tilalle Iiksenjoentietä, jollainen on näköjään Joensuun takana. (Tervetuloa tähän postaukseen, seuraava uniguuglaaja.) #

Ja sitten tietysti perhosia taas. Ensimmäinen oli pieni ja ruskea, toinen suruvaippa. Ihmettelin jälkimmäisen sisukkuutta, sillä unessakin oli marraskuu, ja vaikka tuollainen samanlainen lämmin kuin valveessakin, niin eipä siellä silti helppoa päiväperhosella olisi. Eikä toisaalta lämpimässä aineenvaihduntakaan hidastu niin kuin sen talvehtimisen aikana pitäisi#

Nousin 8.09. Väsytti, muttei nukuttanut kovin hyvin. #

Kävelin salille. Tein bulgarialaisia (alakerrassa neki nyt pitää tehä), pari sarjaa vaakaprässiä, reidenkoukistuksia ja pohkeet. Porukkaa oli mennessäni aika paljon, ehkä hieman vähemmän lähtiessäni. #

Kävelin kotiin. Söin päivällisen. Join termarillisen kahvia. Kirjoittelin tätä. #

Säädin Firefoxia. Tunkee jatkuvasti VPN-mainoksiaan, vaikka kuinka monta kieltoasetusta olen jo tähän mennessä käynyt vääntämässä päälle. #

Kävin kävelyllä. Vein muovia keräykseen, kävin Ritaharjun mastolla (ei jänötalvikääriäisiä) ja palatessani Prismassa. +1 °, alkumatkasta tihkusumua. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. #

Garmin purnasi sykemittariin viime viikolla vaihtamani patterin olevan muka jo nyt lopussa. Kävin Polarin sivulta vianjäljitysohjeet läpi, ja tein niiden mukaisesti sykeanturille tehdasasetusten palautuksen. Ainakin heti sen jälkeen se ymmärsi taas patterin olevan täynnä. #

Luin päivityksiä. Uusi laji toissakesäisistä havainnoista: rämehopeatäplä! Niin huonosta kuvasta, etten itte pysty sukua alemmaksi tunnistamaan. Alapinta olisi omanlaisensa, se täytyy vielä joskus kuvata. #

Viihdekulutus #