Yöllä vilutti taas, mutta paljon toissaöistä vähemmän. Kahden jälkeen alkoi vasen poskiontelo tyhjentyä, kun toissayönä vuotanut oli oikeanpuoleinen. Kurkkukin oli nyt kipeä. #

Sen jälkeen nukuin taas vähän huonosti. Kerkesin kuitenkin vielä näkemään unta, jossa kuuluin kolmen koplaan, jonka toinen kolmen kopla oli palkannut kostamaan kolmannelle samanlaiselle koplalle yhden keskimmäiseen koplaan kuuluneen kuoleman. Tämä kaikki oli vähän niin kuin amerikkalaista tosi-tv:tä, ja kaikki asianosaiset valkoista roskaväkeä. Minut palkanneet hahmot olivat lihaviakin, ja ajoivat isolla, mustalla kaupunkimaasturilla. #

Toisessa unessa (ehkä jo ennen klo kahta) suunnittelin sukututkimuksessa käytettävää numerokoodausjärjestelmää. Herättyäni painoin sen mieleen, koska arvasin, että tällaisia on jo varmasti (ainakin mormonien toimesta) kehitelty, ja niinpä tietysti#

Nousin 7.54. Ei väsyttänyt. #

Viimeistelin eilisen postauksen#

Tyhjensin syötteenlukijaa. Join pannullisen Clipperiä. Mittasin vedenkeittimen kulutuksen: 0,112 kWh/1,2 litraa. #

Säädin taivaskameraa, ja toisella kädellä varmuuskopiointisysteemiä. #

Söin päivällisen kvinoan kanssa. Join termarillisen kahvia. #

Viihdekulutus #