Pocket Casts tarjoaa kivat vuodenlopputilastot, joskin vain kuvina, eivätkä nuo vielä tältä vuodelta kovin kuvaavia ole, sillä otin sovelluksen käyttöön vasta lokakuun lopussa, ja sen jälkeenkin käytin sen kanssa rinnakkain entistä soittosovellusta vielä jonkin aikaa. #

Varsinkin tuo Homotutka on pelkkä tilastollinen oikku. Ei sillä, että se huono olisi, mutta pelkästään yksi ainoa Mindscapen AMA-jaksoistakin olisi mennyt heittäen tuon edelle kokonaiskestossa, ja pelkästään niitä AMA-jaksojakin tuli kuunneltua ainakin kaikki tämänvuotiset 11, jollei enemmänkin. #

In 2022, you spent 12 hours 4 mins listening to podcasts. During which time lightning struck 260 640 times. Boom. Your top categories: 1. Science (3 hours 1 min); 2. Technology (2 hours 37 mins); 3. True Crime (1 hour 23 mins) You listened to 14 different podcass and 34 episodes. But there was one that you kept coming back to... Your top podcast was Homotutka by Yle Areena. You listened to 6 episodes for a total of 3 hours 9 mins. Your top podcasts:

1. Homotutka (Yle Areena)
2. Sean Carroll's Mindscape: Science, S... (Sean Carroll | Wondery)
3. Vikasietotila (Olli Sulopuisto, Kari Haakana, Pan...)
4. Proof: A True Crime Podcast (Red Marble Media)
5. Darknet Diaries (Jack Rhysider)
The longest episode you listened to was Andrew Leigh on the Politics of Looming Disasters from the podcast Sean Carroll's Mindscape: Science, Society, Philosophy, Culture, Arts, and Ideas. This episode was 1 hour 20 mins long.