Kurkku oli kipeä koko yön niin, että nukkumista haittasi, ja korvakäytävätkin lievemmin. Mutta sainpahan kuitenkin nukutuksi, vaikkakin katkonaisesti, puoli viiteen saakka. #

On mulla kyllä Bafucinia, joka aiemmin on kurkkukipuun tehonnyt hyvin, muttei nyt ollenkaan. On siitä kyllä saattanut vaikuttavat aineet jo haihtuakin, kun se on parasta ennen 2017. Kertoo sekin osaltaan, miten harvoin näitä on sairasteltu. #

Postasin Pocket Castsin vuodenlopputilastot. Olen kyllä tykästynyt tuohon sovellukseen niin, että pulitin mielelläni sen plus-versiosta naurettavan pienen vuosimaksunsa (12,39 $), vaikka pärjäisin tuolla ilmaisversiollakin ihan hyvin. Harvoin sattuu näin hyvin omien käyttöintuitioideni kanssa yhteensopivia sovelluksia kohdalle. Wordpressin omistaja tämän osti viime vuonna, ja avointa lähdekoodia#

Tappelin Googlen 2FA:n kanssa. Vanhassa tabletissa ei pystynyt vaihtamaan oletuksena ollutta kakkosvaiheen välinettä, vaan antoi päällekkäisiä virheilmoituksia, joiden pois kuittaamisen jälkeen jäi juntturaan koko kirjautuminen. Korjaantui vasta, kun poistin tilapäisesti ne oletuksena olleet turva-avaimet kyseisen tilin 2FA-asetuksista, jolloin niiden käytön sijasta sai kirjautumiskehotteen toiseen laitteeseen. #

Net turva-avaimetkin toki olisivat tuossa pöydällä, mutta USB-OTG-sovitinta vanhanaikaiseen USB-reikään ei ole. #

Vanhan tabletin Android oli niin vanhakin, ettei siihen edes voinut asentaa Pocket Castsia, joten metsästin ja asensin siihen (Android 9:ää vastaavan) LineageOS 16.0:n. Monenlaista kommervenkkia oli siinäkin matkalla, alkaen siitä, että tuon käännöksen tekijä jakelee tiedostoja vain Android File Hostissa, joka on ihan rikki, tai sitten Putinin mesessä 🤮. #

Lapioin lumet parvekkeelta. Join termarillisen kahvia. #

Kävin suihkussa. #

Viihdekulutus #