Nousin 8.00. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset, selkää, ja lopuksi kolmisen varttia lihashuoltoa. Vatsalihakset jaksoivat (keveämmän laiteohjelman) ihan helposti, mutta selkä oli selvästi heikennyt. Glykogeenivarastot varmaan tyhjillään, kun kehonpainokin oli taas tippunut 1,5 kg siitä mitä oli vielä ennen flunssaa. #

Toissa päivänä yskitti vielä sen verran, että sellaisen kanssa en olis kehdannu salille, vaikka oman jaksamisen puolesta olisi jo pystynytkin. Mutta eilenkin se yskä oli taas jo paljon vähempänä, ja tänään ei tarvinnut yhtään kamppailla sen kanssa. #

Kävelin kotiin. -14 ° ja kiristymään päin. #

Kävin suihkussa. Vasemman korvan (pumpulipuikolla) kaivelu sen jälkeen kutittaa nielua niin että yskittää. Ei paljon logiikkaa siinäkään. #

Söin päivällisen. Join termarillisen kahvia. Hoitelin silppuhommia. #

Lakaisin lumet parvekkeelta. #

Vastailin gallupkyselyihin. #

Säädin kamera-automaatiota. #

Viihdekulutus #