Kun aikoinaan tähän asuntoon muutettuani alkoi lutikkasota, The Bermuda Triangle pyöri Rifftraxin Twitch-kanavalla melkein päivittäin. Sen katselusta muodostui minulle lohturutiini, jonka takia en enää uskaltanut katsella sitä sen jälkeen, kun mulkerot oli häädetty, koska assosioin nämä kaksi yhteen niin vahvasti, että pelkäsin elokuvan houkuttelevan lutikoita. #

Tuosta episodista on neljä vuotta. Tämän vuoden alussa The Bermuda Triangle palasi pitkän tauon jälkeen Twitchiin, ja ajattelin, että kaipa tästä taikauskosta uskaltaa jo viimein luopua. Meni puoli vuotta, ja löysin lutikan#

Siitä onneksi selvittiin vähällä edelliskertaan verrattuna. #

Eilisiltana katsoin tuon elokuvan taas. #

Tänään kävelyltä palatessani postiluukussa odotti taas ilmoitus lutikkatarkistuksista. #

(Todellisuustajun suojeluksi muistutan tässä kohtaa itselleni, että viime vuoden alussakin oli tarkistus, johon ei liittynyt elokuvan katselua.) #

The Bermuda Triangle on vapaasti ja laillisesti katseltavissa Youtubessa. Ei ehkä parhaita Rifftraxeja, ja sisältää turhaa eläinrääkkäystä, niin kuin nämä vanhat elokuvat niin harmillisen usein. On tässä kuitenkin vahvasti omanlaisensa, pateettinen tunnelma (varmaan paljolti soundtrackin ansiosta), ja suosittelen kaltaisiani, kornien elokuvien makuun opetelleita kokeilemaan, miten hyvin kirous toimii. #

Muokkaukset #

2022-12-14 19.49.35 2022-12-14 19.51.26 #
Muuttumaton: Eilisiltana katsoin tuon elokuvan taas.Muuttumaton: Eilisiltana katsoin tuon elokuvan taas.
Poistettu: Tänään kävelyltä palatessani postiluukussa odotti taas ilmoitus lutikkatarkistuksista. Lisätty: Tänään <a href="https://marginaa.li/2022/12/14/14-joulukuuta-2022/#post42884-p9-3mll2d4qkvrj8un7n6dpmyr7k">kävelyltä palatessani</a> postiluukussa odotti taas ilmoitus lutikkatarkistuksista.
Muuttumaton: (Todellisuustajun suojeluksi muistutan tässä kohtaa itselleni, että <a href="https://marginaa.li/2021/04/14/14-huhtikuuta-2021-destroy-this-sheet/#post36074-p4-98u6p7ropijfel32s37bcpugl">viime vuoden alussakin oli tarkistus</a>, johon ei liittynyt elokuvan katselua.)Muuttumaton: (Todellisuustajun suojeluksi muistutan tässä kohtaa itselleni, että <a href="https://marginaa.li/2021/04/14/14-huhtikuuta-2021-destroy-this-sheet/#post36074-p4-98u6p7ropijfel32s37bcpugl">viime vuoden alussakin oli tarkistus</a>, johon ei liittynyt elokuvan katselua.)