Nukuin hyvästi. Näin unta, että aloitin ratsastuskoulun, joskaan en kerennyt nähdä siitä kuin ensimmäisen harjoituksen, joka oli ponin talutus. Talutin omani lähi-Ksupermarketin eteen, ja siinä kohtaa uni loppui. Seuraavana olisi ollut ratsaille nouseminen. #

Seuraavan tapahtumat olivat vain parinsadan metrin päässä edellisestä, Satamatien lähettyvillä. Uusia kerrostaloja siinä ei unessa vielä ollut, vaan vasta maanmuokkaustyöt aluillaan. Löysin siitä savisesta maasta novelty-muistitikkuja, ja vähän matkan päästä ison kasan särkyneitä lasten leluautoja (tyyliin akseli ja kaksi ratasta) muovisäkkien alle piilotettuina. #

Muistitikut keräsin mukaani, ja katselin leluautojakin sillä silmällä, että jos niistä löytyisi jotain käyttökelpoista. Herättyäni ajattelin, etten kyllä valveilla ilkeäisi edes koskea moisiin, enkä varsinkaan ottaa mitään ulkoa löytyneitä muistitikkuja käyttöön. #

Nousin 8.28. Ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Hieno aamurusko ja auringonpilari etelän suunnalla, mutta kaikki niin matalalla, etten mistään kohtaa saanut valokuvaan sopivaa näkymää. #

Salilla oli mennessäni niin hiljaista, että ihmettelin hetken, että oliko siellä jokin este/vika. Mutta oli siellä sitten muutama muukin ihminen lopulta. #

Tein ojentajat ja hauikset. Kävelin kotiin. #

Pötköttelin, luin päivitykset. #

Palautin Garminin tehdasasetuksille, sillä se sekoili eilen venytyksiä aloittaessani niin kuin jokin prosessi olisi ryöstäytynyt syömään kaikki suoritintehot. Paitsi ettei se silloin korjaantunut uudelleenkäynnistykselläkään, vaan vasta sitten aikansa jatkuttuaan, itseksensä. Sen lisäksi se ei ole nyt parina päivänä osannut näyttää kävelyn jälkeen oikeita kilometri- ja aikalukemia, vaikka Connectiin ne ovat tallentuneet ihan oikein. #

Ärsyttävää tuossa nollauksessa on se, että vain osa asetuksista on Connectiin synkronoituja, ja enimmät, laitekohtaiset asetukset eivät synkronoidu minnekään, eli ne täytyy nollauksen jälkeen palauttaa käsityönä ja muistinvaraisesti. #

Söin hirssipuuron. Join termarillisen kahvia. Suunnittelin verkkoapteekkitilausta, mutta siellä olikin lyöty lappu luukulle: ”S-Apteekin verkkokauppa on siirtynyt huoltotauolle, jonka aikana suoritetaan parannuksia sekä olemassa oleviin toiminnallisuuksiin että kehitetään uusia. Huoltotauko on voimassa toistaiseksi.” #

Tutkin vähän muita vaihtoehtoja, mutta ei vieläkään näytä mikään olevan edes tuon tasolla sujuvuudessa ja varsinkaan toimitushelppoudessa. #

Avainapteekeillakin on nykyisin sentään jo chat-vaihtoehto, mutta niidenkään lähin kivijalka ei ole tuossa mukana, ja vaikka toiseksi lähinkään ei olisi kovin kaukana, verkkoapteekin tiedot olivat niin vajavaiset (toimituskulut? toimitustavat?), että en ala niin epäselviä omin päin selvittelemään. #

Paistoin porkkanatikut ja kasvispiirakan. Kuorin, raastoin, paistoin ja pakastin 2 kg porkkanoita tomaattimurskan kanssa. #

Kävin suihkussa. Söin päivällisen kvinoan kanssa. #

Viihdekulutus #