Nousin 7.44. Jalkoja väsytti. #

Keitin ja pakastin hirssipuuron. #

Käppäilin lähiapteekkiin. Ostin reseptilääkkeet, paitsi mirtatsapiinia, jota oli jäljellä vain yksi laatikko. Itsehoitolääkkeet sen sijaan sain kaikki mitä hainkin, kumma kyllä. Aivan tavanomaisia kyllä, mutta niin monenlaisia, että olin varautunut siihen, että ainakin jonkin kohdalla hyllyssä on pelkkää lappua. #

Oikein ystävällistä palvelua kyllä reseptilääkkeissä. Kysyin, että onko niillä verkkoapteekkia, muttei kuulemma ole. #

Hain Ksupermarketista jääsalaatin ja käppäilin kotiin. Koulun pysäkillä oli BMW ja poliisipartiolla mies maijan taakse talutettavana. #

Silppusin salaatin ja söin sitä. #

Join termarillisen kahvia. Jatkoin varmuuskopioiden salauksen suunnittelua. #

Hoksin, että Twitter oli kaivanut arkistoista esille tviittejä, joita vielä viimeksi deletoidessani ei näkynyt, joten deletoin nekin nyt. Vielä ennen aivan ensimmäisen tviittini (aikaleima 2007-03-30T16:54:40.000Z) deletointia arkistoin sen Internet Archiveen#

Leikkasin parran ja kävin suihkussa. Söin päivällisen kvinoan kanssa. #

Pötköttelin, täyttelin nonogrammeja. #

Viihdekulutus #