Nousin 6.06. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein selkää ja rintaa. #

Kävelin kotiin. Lapioin lumet parvekkeelta ja ulko-oven edustalta. #

Söin päivällisen. #

Pötköttelin, luin päivitykset. #

Join termarillisen kahvia. Järjestelin tehtäviä ja kanbania. #

Kävin kävelyllä. Vein muovia keräykseen ja palatessani kävin Prismassa. Alkumatkasta kävelin jouluvalopihan ohi, mutta ei ollut vielä pimeää eikä siksi valojakaan. #

Kuuntelin Proofin ykköskauden loppuun. Ajoitin (täysin sattumalta) aika täydellisesti tämän, sillä tapaus saatiin päätökseen oikeuden istunnossa kaksi viikkoa sitten, ja viimeinen jakso julkaistiin toissa päivänä. #

Etukäteen pelkäsin, että vanhan median vaikutus olisi tässä turhan vahva, mutta ihan puhdasta Undisclosediahan tämä oli, onneksi. Jacindan ääneen piti hetken aikaa totutella, vaikka Undisclosedin Jeff Titus -kausi oli jo pohjalla. #

Jo sitä Titus-sarjaa kuunnellessani mietin, että tässä olisi täydellinen premissi sille Hollywood-sovitukselle, josta luulin jo kirjoittaneeni, mutta en löydä sitäkään nyt. Siis fiktiivinen sarja, jossa naiivi vanhan median edustaja ja kyyninen, superskeptinen podcastaaja tutkivat yhdessä tällaista virhetuomiotapausta. Vähän niin kuin 2020-luvun versio Salaisista kansioista#

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. #

Viimeistelin tämän. #

Joey Watkinsillekin vapaus koitti#

Seuraavaksi pidän postaustaukoa. #

Viihdekulutus #