Nousin 7.01. Väsytti sen verran mitä neljän tunnin yöunien jälkeen olettaisikin. #

Kävelin salille. Tein vatsa-, hauis-, ojentaja- ja olkapäälihakset. Porukkaa oli vähänlaisesti. #

Kävelin kotiin. #

Lapioin lumet parvekkeelta. Söin hirssipuuron. #

Join termarillisen kahvia. Hoitelin silppuhommia. #

Kävin Prismassa. Olihan taistelua automaattikassan kanssa! Se joutui jotenkin epäsynkkaan itsensä kanssa, niin että huusi jokaisen skannauksen jälkeen atk-tukihenkilöä paikalle. Tämän sitten piti käydä siellä toisessa näyttötilassa, jonne vain niillä on pääsy, koska se viimeisin lukemani tuote oli siellä, mutta asiakasnäkymän puolelle se ilmestyi vasta atk-tuen näppäilyllä. #

Myös Mobilepayn lukeminen kesti vaikka kuinka kauan, ja sekin meni lopulta jumiin, kun sekä pääte että puhelin jäivät taas odottelemaan toisiaan. Tukihenkilön piti kuitata sekin pois, ja sitten minun uudestaan taistella sen NFC:n kanssa. #

Epäsynkka oli vielä loppusummassakin, sillä asiakasnäkymä näytti viimeistä ostosta vajaan summan, mutta maksupääte veloitti sen viimeisenkin. Sen verran epävarma olo sillä päätteellä koko hommasta oli, että turautti ulos paperikuitinkin, mitä normaalisti ei tee (koska olen kieltänyt). #

Kotiin palattuani silppusin salaatin, paistoin porkkanatikut, kasvispiirakan, porkkanapapukalan ja kaksi pellillistä jauhelihapihvejä ja keitin kananmunat. #

Kävin suihkussa. Söin salaattia. #

Kävin Street View’lla Jyväskylässä. En ole aikoihin muistanut panna näitä kahta yhteen, vaikka säännöllisin välein näen Jyväskylästä unia. #

Viihdekulutus #