Näin unta, että Kuuhun oli törmäämässä iso asteroidi, ja etsiskelin sopivaa paikkaa, josta tarkkailla tapahtumaa. Vasta siinä vaiheessa, kun asteroidi rysähti kohteeseensa, aloin pohtia, että mahtaako tästä olla jotain vaaraakin. Asteroidi oli melkein neljänneksen Kuun koosta, ja törmäys linkosi melkoisen määrän kiveä avaruuteen. #

Nousin 5.16. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Melkein -19 °, yhä pakastumaan päin, ja aivan selkeää. Yritinpä siis kuikuilla komeettaa, mutta ei sitä ainakaan heiveröisestä tähdestä paljain silmin erota, jos ollenkaan. Stellariumkaan ei ollut matkassa. #

Ihan hyvän sisäpyöräilyn poljin (”4,6 Highly Impacting”), vaikka nokka oli kuiva ja karstainen (varmaan pakkasen takia), ja kuiva sisäänhengitys yskitti. #

Kävelin kotiin. #

Panin tattaririisin kiehumaan, kuudenkympin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa. Venytin pohkeet, söin päivällisen. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. Ripustin pyykit. #

Join 17-grammaisen kahvin. Kirjoittelin tätä. Järjestelin podcasteja. #

Kävin kävelyllä, Hietasaarenkierroksen kautta Limingantullin Prismassa. Lähtiessäni kunnon grafiikkalatauksenpiilotussumu, kohtalainen etelätuuli, ja pakkanen lauhtumassa rysähtäen, palatessani enää -13 °. #

Kävin suihkussa, sitten söin hirssipuuron. Keitin potut ja kananmunat, keitin ja pakastin hirssipuuron. #

Lueskelin Garminin Forerunner 255:n arvostelua. Tuo saattaisi olla passeli päivitys 735XT:stäni sitten joskus. Tosin tämä nykyinenkin oli sen (kolme vuotta sitten) ostaessani jo neljä vuotta vanha malli, ja tiedä sitten miten paljon esim. Forerunner 955 on sen ikäisenä halpunut. #

Viihdekulutus #