Heräsin kolmen maissa taas ylipirteänä, enkä juurikaan saanut unta sen jälkeen. Elohiirikin vispasi vasemmassa reidessä. #

Nousin 4.54. Ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Poljin taas rankan sisäpyöräilyn, muttei yliyrittämistä kuitenkaan tällä kertaa, vaikka kaikki lukemat joko samat kuin viime viikolla tai sitten isommat, paitsi keskinopeus 28,4 km (vs. viime viikon 28,7 km/h), ja keskisyke 149 bpm (vs. 150). Niin ja se training effect tietysti, 4,9 (vs 5,0). #

Kokeilin ICG:n sovellusta. Lähinnä jännäsin, että sotkeeko se ohjelmavideon toistoa taustalla pyöriessään, mutta ei sotkenut. Mutta sitten ohjelman loputtua, kun olisi pitänyt pysäyttää se treenin tallennus sovelluksessa, se jäi ikuisiksi ajoiksi tuumailemaan. Takaisin alkunäyttöön pääsi vain sovelluksen poispyyhkimisellä, jonka jälkeen se olikin hukannut kaiken tallentamansa. Do you like using? Not really#

Sovelluksen parituksella saa kyllä synkattua omat tietonsa (paino, edistyneisyystaso, FTP) ajotietokoneeseen, mutta on kyllä kognitiivisesti helpompaa syöttää nekin manuaalisesti. #

Kävelin kotiin. Panin kuudenkympin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa. Söin hirssipuuron. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. Kyy Malminkartanonhuipulla eilen#

Ripustin pyykit. Kirjoittelin tätä. #

Kävin kävelyllä, Hietasaarenkierroksen kautta Limingantullin Prismassa. Lunta sateli mennen tullen, välissä vähän aikaa ei. Heinätunturin kohdalla pikkujyrsijä puikahti kinoksesta ulos, ja minut puolentoista metrin päässä huomatessaan toisesta kolosta takaisin kinokseen. #

Ostin Prismasta refleksimäisesti kaksi pakettia tarjous-Kulta-Katriinaa kun oli tarjouksessa (3,75 €/pkt), vaikken ole vähentelyoperaation jälkeen juonut kuppiakaan. Mieli kyllä toisinaan tekisi, mutta sen kanssa lotraamisesta vapautui niin paljon aikaa, että voipahan senkin verran enemmän jahdata perhosia kesällä. #

Kotiin palattuani lapioin lumet parvekkeelta, sitten panin tattaririisin ja potut kiehumaan ja kävin suihkussa. #

Söin päivällisen. Keitin kananmunat. #

Putsasin pyykkikoneen nukkasihdin. #

Hoitelin silppuhommia. Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #