Heräsin puoli kahden maissa, ja tukkoisen sieraimen takia valvoin ehkä tunnin verran. #

Miellyttävän kovaääninen helikopteri lähestyi kahden aikaan. Pomppasin kyyläämään sitä ikkunasta, kun ajattelin, että jos siellä vaikka amerikkalaiset lentävät nyt länsirajaa myöten. #

Näin vain valon, mutta liian hidasliikkeinen ja matalalla se oli lentokoneeksi, ja sitä paitsi logiikkani ontui sikälikin, että tiedustelukoneethan ovat pikemminkin tavallista hiljaisempia kuin kovaäänisempiä. Eikä JAKE11 ainakaan webtutkan mukaan ole lentänyt tuon toissapäiväisen jälkeen. #

Kopteri lensi kaakosta luoteeseen, eli meren suuntaan OYSin suunnilta, suunnilleen. #

Nousin 4.57. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Tyhjensin pyykkitelineen. #

Kävelin salille. Poljin ”4,8 Highly Impacting” -pyöräilyn. Maksimisyke peräti 170 bpm pitkästä aikaa ja keskisykekin 150. Maksimiteho rutkasti viimeviikkoista pienempi (454 vs. 492 W), mutta keskiteho sama (193 W). #

Tuntuma oli, että kulki viimeviikkoisia paremmin, eli että jaksoin veivata isommilla vaihteilla ilman läkähtymistä ja vaihteen kevennystä. Noiden teholukemien perusteella siis ilmeisesti ne kevyemmät osuudet poljin nyt isommilla vaihteilla, ja kaikkein raskaimman pienemmällä tai hithaammin. #

Kävelin kotiin. Lapioin lumet ulko-oven edustalta. En tiedä onko huoltoväki lakossa, mutta eipä tuota tavallista enempää ollut kertynyt. #

Panin kuudenkympin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa. Söin hirssipuuron. #

Täyttelin Brilliantin matikan alkeiskurssin tehtäviä. Tuli jo toinen bugi eteen tässä kolmen päivän sisällä. Edellinen oli kysymysasettelua koskeva (lievempi), nyt grafiikasta puuttuneet merkinnät. Kokeilin nyt bugiraporttia, ja se oli oikein sujuvaa: automaattinen kuvakaappaus, johon sai (halutessaan) piirtää selitteitä, ja lisäksi piti kirjoitella lyhyt kuvaus ongelmasta tekstiboksiin. #

Ripustin pyykit. #

Kirjoittelin tätä. #

Kävin kävelyllä, Hietasaarenkierroksen kautta Limingantullin Prismassa. Pilvetöntä, -7:stä lauhtui -4 °:een, kylmä tuuli, muttei kovin kova. #

Kotiin palattuani panin tattaririisin kiehumaan ja kävin suihkussa. Söin päivällisen. #

Keitin potut ja kananmunat. Yksi munista räjähti puhkaistessani, mutta se olikin väärin päin. Näin sen kyllä jo kennosta ottaessani, mutta en uskonut silmiäni, kun luulin, että ne asetellaan läpivalaisun perusteella koneellisesti automaattisesti oikein päin. #

Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #