Näin unta miehestä, joka aikoi tehdä polttoitsemurhan, mutta tulikin vahingossa polttaneeksi lapsensa. #

Nousin 6.49. Kroppa edelleen aika väsyksissä. #

Kävelin salille. Tein selkää ja rintaa. #

Kävelin kotiin. Lapioin lumet ulko-oven edustalta ja parvekkeelta. #

Parvekkeenoven raossa koivulattakoi! Paatunut aikuistalvehtija, ettei varsinaisesti kevään merkki, mutta kelpuutan silti ensimmäiseksi. Viime kevään ensimmäinenhän oli siilikkään toukka, joita niitäkään ei nyt tämän kevään keleillä täällä varmaan ole paljon vielä liikkeelläkään (etelässä kyllä niinkin). #

Kävin Prismassa, kävellen, koska katu oli vielä lumisateen jäljiltä aika muhjuinen. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten paistoin porkkanapapukalan ja söin päivällisen. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. Brilliantin poistin jo eilen, sillä se näytti ilmoituksia, vaikka olin ne asetuksissaan kieltänyt. Muutenkin sellainen epätoivoinen ostotyrkytysmeininki siinä koko ajan, että huono maku jää, vaikka se opetussisältö olisi miten hyvää. #

Koodasin. #

Päivitin sängynjalkateipit. #

Viihdekulutus #