Nousin 5.30. Olisi nukuttanut vielä. #

Kävelin salille. Poljin 4,1-sisäpyöräilyn. Kestävyys ja voimatasot romahtaneet viimeviikkoisesta selvästi, mutta kyllä sen tunsi jaloissa jo etukäteenkin. Olin jo ensimmäisen kolmen minuutin ponnistuksen jälkeen ihan puhki, ja piti sen jälkeen säätää loppuajan vastukset paljon normaalia alemmas. #

Tehot 183/466 W, sykkeet 141/162 bpm, kierrokset 83/105 rpm. #

Kävelin kotiin. Tervahovintien vierellä neitoperhonen#

Kävin suihkussa. Panin hikipyykit pyörimään. #

Söin riisipuuron. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Ripustin pyykit. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. #

Kuntoradan ajelin ensimmäistä kertaa kokonaan. Tallille saakka se oli jo ihan hyvää. Jylkynkankaan suunnalla pari polannetta, ja Auranmajalta luontokoululle sitäkin enemmän ja pitempiä. #

Eikä siellä metsässä vielä edes ollut mitään kuvattavaa. Hirvilinjalla neitoperhonen ja vihernopsasiipi (1 kpl per), niiden lisäksi vain jotain vähän sääskeä isompaa öttiäistä ilmassa. #

Muualla enimmäkseen neitoperhosia, ja suruvaippojakin ihan runsaasti taas. Herukoita ja nokkosia muutamia. #

Rannanperän kohdalla missasin paatsamasinisiiven. Se lensi vielä niin kankeasti, että olin varma, että se laskeutuu ihan hetkenä minä hyvänsä, joten seurasin sitä vain katseellani. Mutta se vain jatkoi menoaan, kunnes sitten katosi näkyvistä. #

(Täsmälleen samassa kohdassa muistan missanneeni jotain joskus aiempina vuosina, mutten löydä siitä mitään muistiinpanoja.) #

Yli +10 ° (vielä tätä illalla kirjoittaessanikin +16). Aivan alkumatkasta vielä tarkeni takin kanssa, mutta Valkiaisjärventien kohdalla piti pysähtyä riisumaan se. Heikko länsituuli, selkeää enimmän osan matkasta. Viimeinen kolmannes ohutta pilveä, joka tuntui helpottavalta viilennykseltä. #

Valkiaisjärventien itäpuolella etsin tietysti paatsamasinisiipeä taas, mutta löysinkin sen sijaan lanttuperhosen! 10 minuuttia piti sitä perkelettä jahdata, ennen kuin se viimein istahti sen verran, että tiesin varmasti saaneeni tunnistuskelpoisen kuvan. #

Saman ojan varrelta se viime keväänkin ensimmäinen löytyi, viikko tätä myöhemmin. #

Tavarajuna sattui kohdalle Iinatin tasoristeyksessä#

Kotiin palattuani paistoin ja söin pyttipannua (Muu-pyöryköitä ja -makkaroita, pottuja ja kananmunia). #

Pötköttelin, luin päivitykset. Leptidea sinapis (kompleksi) Mäntyharjulla#

Panin päällysvaatteet pyykkikoneeseen pyörimään ja kävin suihkussa. #

Perkasin ja latasin kuvat. #

Ripustin pyykit, sitten panin loput neljänkympin vaatteet pyörimään. #

Viimeistelin tämän. #

Ripustin pyykit. #

Muokkaukset #

2023-05-13 20.07.06 2023-06-03 17.28.29 #
Muuttumaton: Nousin 5.30. Olisi nukuttanut vielä.Muuttumaton: Nousin 5.30. Olisi nukuttanut vielä.
Poistettu: Kävelin salille. Poljin 4,1-sisäpyöräilyn. Kestävyys ja voimatasot romahtaneet <a href="https://marginaa.li/2023/05/06/6-toukokuuta-2023-charadrius-dubius/#post44395-p3-g6v6l1cffejbdyurwunqn3bpf">viimeviikkoisesta</a> selvästi. mutta kyllä sen tunsi jaloissa jo etukäteenkin. Olin jo ensimmäisen kolmen minuutin ponnistuksen jälkeen ihan puhki, ja piti sen jälkeen säätää loppuajan vastukset paljon normaalia alemmas. Lisätty: Kävelin salille. Poljin 4,1-sisäpyöräilyn. Kestävyys ja voimatasot romahtaneet <a href="https://marginaa.li/2023/05/06/6-toukokuuta-2023-charadrius-dubius/#post44395-p3-g6v6l1cffejbdyurwunqn3bpf">viimeviikkoisesta</a> selvästi, mutta kyllä sen tunsi jaloissa jo etukäteenkin. Olin jo ensimmäisen kolmen minuutin ponnistuksen jälkeen ihan puhki, ja piti sen jälkeen säätää loppuajan vastukset paljon normaalia alemmas.
Muuttumaton: Tehot 183/466&#160;W, sykkeet 141/162&#160;bpm, kierrokset 83/105&#160;rpm.Muuttumaton: Tehot 183/466&#160;W, sykkeet 141/162&#160;bpm, kierrokset 83/105&#160;rpm.

Viihdekulutus #