Näin unta, että näin yötaivaalla Starlinkin (tm. sellaisen) satelliittijonon. Ne suihkivat taivaan laidalta toiselle niin nopeasti, että jäin miettimään, ettei tuo kyllä ole fyysisesti mitenkään mahdollista. #

Nousin 6.18. Olisi nukuttanut vielä, mutta jalat aika hyvin palautuneet, vaikka Garminin mielestä oli vielä vuorokausi jäljellä lauantaisestakin. #

Kävelin salille. Tein selänojennuksia, reidenkoukistuksia, vinoprässiä ja pohkeet hackissa. #

Kävelin kotiin. Söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivityksiä, täyttelin nonogrammeja. Täpläpapurikko Nuuksiossa#

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Lähtiessäni +11, palatessani vajaa +14 °. Navakka länsituuli, muttei onneksi yhtä jäätävä kuin aiemmin. Alkupuoli enimmäkseen selkeää, loppupuoli puolipilvistä. #

Papurikon näköinen lensi Struvenpolun hiekkapientareen taakse. Epätavallisessa paikassa sellaiseksi, vaikka oikeastaan kyllä miksi tahansa, kun yleensä siinä kohtaa ei kyllä ole kuin korkeintaan kangasperhosia. #

Armeijan vanhalla metsätiellä sitten toinen yksilö tuli vastaan, kangasperhosten hätistelemänä. Lensi tietenkin väärälle puolelle valoa, enkä sitten enää päässyt siitä ohi paremmalle puolelle, kun se aina kohdalle tultuani pakeni kauemmas sinne samaan suuntaan. Mutta ihan kelvollisen alapintakuvan sain#

Suosuosuoran päässä eponyyminsä näköinen, papurikkoa isompi ja tummempi perhonen. Hyvän tovin odottelin siinä, että josko se tulisi takaisin tielle sieltä pusikosta jonne pakeni, muttei tullut#

Elävä korpikiitäjäinenkin tuli tällä kertaa vastaan. #

Auroraojalla kasvoi jo vähän muutakin kukkaa kuin rentukkaa, muualla mettässä ei sitten kyllä vieläkään juurikaan. Vihreänä sentään alkaa olla jo joka paikka. Hillakin oli auroraojalla kukalla. #

Pieridae oli eteläpäässä vähentynyt, mutta yleisimpiä varmaan silti yhä. Pari suruvaippaa, muutamia herukkaperhosia ja karttaperhosia. Yksi neitoperhonenkin vielä aivan lopussa, rispipuiston takana. #

Vihernopsasiivet taas paatsamasinisiipiä runsaampina, ja molemmat aktiivisina. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten lämmitin ja söin hampurilaiset. #

Perkasin ja latasin kuvat. Kirjoittelin tämän. #

Viihdekulutus #