Näin taas lievästi omituisia unia. Viimeisessä minut (ja muita ihmisiä) suljettiin (erehdyksessä) lasikarsinoihin. Päätin, etten minä ainakaan tule tässä yötäni viettämään, ja aloin särkeä sitä omaa karsinaani. Lasi oli helposti hajotettavaa, ja lohkeili kuin jää, isoina laattoina. #

Nousin 5.53. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein ojentajat ja hauikset. Kävelin kotiin. #

Kävin suihkussa. Pumppasin pyörän renkaat. #

Söin hirssipuuron. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Vastailin gallupkyselyihin. #

Paistoin porkkanatikut ja kasvispiirakan. Söin päivällisen kvinoan kanssa. #

Koodasin. Join puoli litraa inkiväärikurkumaa ja kipollisen hunajavettä. Oikea korva tai joku siellä päin ollut lievästi kipeä tänään, mutten tiedä onko se tulehdusmaista, vai onko tärykalvossa vikaa, vaiko korvien välissä. #

Viihdekulutus #