Nousin 4.45. Olisi nukuttanut vielä. #

Kävelin salille polkemaan sisäpyöräilyn. Olipa rankkaa pitkästä aikaa! Garmininkin mielestä 5,0 (Overreaching) ja palautumisaika 72 tuntia. Tehot ja kierrokset unohdin kuvata (pyörän näytöltä), mutta sykkeet 148/164 bpm. #

Kävelin kotiin. Radan vierellä vaalea(nruskea) mikroperhonen, serpentiinimittariakin pienempi. Ei asettunut aloilleen, eikä siitä kyllä siinä valossa hyviä kuvia (puhelimella) olisi saanut, vaikka olisi asettunutkin. #

Kotiin palattuani panin hikipyykit pyörimään ja kävin suihkussa. Söin puolet piirakasta. #

Pötköttelin, täyttelin nonogrammeja. Ripustin pyykit. #

Ei vieläkään satanut, joten hain Prismasta laukullisen pakasteita, ja repullisen muita. #

Kotiin palattuani panin neljänkympin pyykit pyörimään. #

Kirjoittelin tätä. Sade alkoi. #

Deletoin videoita ja kuvia Icloudista, ja sitten Google-tililtä, kun molemmat alkoivat eilen varoitella ilmaistilan olevan vähissä. Olin näköjään valinnut Iphonen Google Photosissa tallennuslaaduksi alkuperäislaadun, tai sitten ollut vaihtamatta sen oletusasetusta säästölaatuiseksi. Vaihdoin sen nyt (säästöksi), ja käynnistin uudelleenpakkauksen tallennusasetusten webversiossa#

Ripustin pyykit. #

Paistoin kaalipapukanan ja keitin potut. Söin päivällisen tattaririisin kanssa. #

Päivitin virtuaalikoneita. #

Loppupäivän koodasin. #

Muokkaukset #

2023-07-23 18.49.53 2023-09-16 19.14.31 #
Muuttumaton: Nousin 4.45. Olisi nukuttanut vielä.Muuttumaton: Nousin 4.45. Olisi nukuttanut vielä.
Poistettu: Kävelin salille polkemaan sisäpyöräilyn. Olipa rankkaa pitkästä aikaa! Garmininkin mielestä 5,0 (Overreaching) ja palautumisaika 72 tuntia. Tehot ja kierrokset unohdin kuvata (pyörän näytöltä), mutta sykkeet 148/164 km. Lisätty: Kävelin salille polkemaan sisäpyöräilyn. Olipa rankkaa pitkästä aikaa! Garmininkin mielestä 5,0 (Overreaching) ja palautumisaika 72 tuntia. Tehot ja kierrokset unohdin kuvata (pyörän näytöltä), mutta sykkeet 148/164 bpm.
Muuttumaton: Kävelin kotiin. <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.0361&mlon=25.4525#map=16/65.0361/25.4525">Radan vierellä</a> vaalea(nruskea) mikroperhonen, serpentiinimittariakin pienempi. Ei asettunut aloilleen, eikä siitä kyllä siinä valossa hyviä kuvia (puhelimella) olisi saanut, vaikka olisi asettunutkin.Muuttumaton: Kävelin kotiin. <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.0361&mlon=25.4525#map=16/65.0361/25.4525">Radan vierellä</a> vaalea(nruskea) mikroperhonen, serpentiinimittariakin pienempi. Ei asettunut aloilleen, eikä siitä kyllä siinä valossa hyviä kuvia (puhelimella) olisi saanut, vaikka olisi asettunutkin.

Viihdekulutus #