Nousin 6.00. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset, olkapääjumpat, vipareita ja pystäreitä. #

Kävelin kotiin. Koskelantiellä liikenteenjakajan kohdalla Tervahovintien risteyksessä kuollut sitruunaperhonen, ja koulun kohdalla pihaharsokorennon toukka (oletan). #

Söin päivällisen, sitten kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. +21 °:een lämpeni, mutta vain aivan alussa enimmäkseen selkeää. Tallin kohdalla oli jo puolipilvistä, ja Hönttämäen jälkeen loppumatka enimmäkseen pilvistä. #

Sisilisko vähän ennen Valkiaisjärventietä! Tällä kertaa olin tarpeeksi nopea. Valo oli hankala, vastainen. #

Väripilvi näkyi Aalikkokankaalla. #

13 amiraalia laskin, joista 6 (!) Heikinharjussa 50 metrin matkalla (ja seitsemäskin vain vähän kauempana siitä). 5 lanttuperhosta, 2 suruvaippaa, 2 nokkosperhosta, 1 herukkaperhonen, 1 keisarinviitta. Neitoperhosia en taas laskenut, mutta ei niitä kyllä ollutkaan; liekö edes viittä. #

Palatessani kävin Limingantullin Prismassa ja apteekissa. Taas pyki Mobilepay siellä (Prismassa). #

Puomitielle Hietasaaressa tullessani jarrutin autoa väistääkseni, ja sen jälkeen irtosi ketju. Asettelin sitä takaisin paikalleen, mutta sen irtoaminen johtuikin akselista, joka oli luiskahtanut kiinnityksestään, jonka takia myös rengas oli kiilautunut takahaarukkaan kiinni niin ettei enää pyörinyt. #

Selässä oli täysi repullinen ostoksia, niin en voinut kantaakaan pyörää, joten jouduin sitten raahaamaan sitä eturenkaan varassa kotiin kolme ja puoli kilometriä. Taisi tämän viikon käsitreeni olla siinä, ainakin hauisten osalta. #

Kotiin palattuani lämmitin ja söin hampurilaiset. #

Perkasin ja latasin tämänpäiväiset kuvat. #

Kävin suihkussa. #

Söin riisipuuron. #

Perkasin ja latasin loput toissailtaisista kuvista#

Viihdekulutus #