Näin unta, että olin joiden fiktiivisten sukulaisten luona kylässä. Kysyivät, että olenko lukenut $aikakauslehteä. En enää muista mikä lehden nimi oli, mutta se nimi oli jokin tosi hienot kaksi pitkää substantiivia, tyyliin ”A ja b”, muttei lainkaan niin vanhanaikaisen kuuloinen kuin mitä sellainen oikeasti olisi. #

Sukulaisilla oli laatikollinen lehden vanhoja numeroita, ja kun selailin muutamaa päällimmäistä, olin aivan ihmeissäni siitä, A) että näin hyvä tiede- ja filosofia-aiheinen lehti on vielä olemassa, ja b) miten tällaisen lehden olemassaolo on voinut mennä minulta aivan täysin ohi. #

(Mietin useinkin valveilla ollessani, miten kummallista on, että aikakauslehtiä on ylipäänsä vielä olemassa, ja että niille on isoissa kaupoissa edelleen kokonaisia hyllyjäkin varattu.) #

Nousin 7.12. Ei väsyttänyt. #

Paistoin kasvispiirakan. #

Kävin Prismassa. #

Laskeskelin kyyhavaintojen keskimääräiset koordinaatit ja ähersin ne kartalle#

Paistoin kaalipapukanan. Söin päivällisen kvinoan kanssa. #

Kirjoittelin tätä. #

Kävin suihkussa. #

Järjestelin wikiä. #

Pähkinähakki Kirkkokadulla. Kuollut metso Nallikarissa#

Viihdekulutus #