Näin unta, että olin avo-osastolla, mutta kyrpiinnyin joihinkin tyyppeihin siellä, ja päätin lähteä pois. Tätä varten aloin itse käyttäytyä psykopaattisen välinpitämättömästi muita kohtaan, kunnes minulle tilattiin taksi, jolla pääsin lähtemään. #

Taksin kuljettaja oli harmaahapsinen, pitkäpartainen, yli seitsemänkymppinen ukkeli, joka ajoi kuin reikäpää. (Youtuben kommenttilinkit toimivat niin hyvin kuin Youtubelta odottaisikin, mutta tämäkin perustui tositapahtumiin.) #

Puristin sormenpäästäni näppylän, ja sieltä tuli ulos sininen, sormeakin isompi… jokin, pötkylä. Päättelin, että se oli mieltä manipuloiva loinen, ja sen takia olin käyttäytynyt niin töykeästi aiemmin. #

Nousin 6.32. Kroppaa väsytti, muttei nukuttanut. #

Koodasin koko päivän. Illalla kuorin, siivutin, keitin ja pakastin 2 kg porkkanoita, ja sitten kävin suihkussa. #

Aamulla maa oli vielä musta, mutta ensin sateli lumensekaista vettä, sitten lunta. #

Viihdekulutus #