Näin unta, jossa oltiin hiihtelemässä heikoilla jäillä, ja joku hukkui. Onneksi ei ollut kukaan tuttu; oli ihan tarpeeksi kamalaa noinkin. #

Nousin 4.40. Olisi nukuttanut vielä. #

Kävelin salille. Venus kaakossa, Jupiter lännessä. #

Poljin taas viimekertaista heikomman sisäpyöräilyn, 4,2. Sykkeet vain 145/168 bpm, kierrokset 84/132 rpm ja keskiteho 197 W, mutta maksimiteho peräti 586 W. #

Dv-kohtaus iski nyt jo ennen keskimmäisen osion loppua. Se kognitiivinen puoli siinä on jotain sellaista kuin jos erehtyy luulemaan jotakuta vierasta tai korkeintaan puolituttua joksikin tutuksi, ja sitten tajuaa erehdyksensä. #

Eli niin kuin usein käy, kun kaksi tuttavaa kulkee rinnakkain jutellen, ja sitten toinen jättäytyy taaemmas väistääkseen ohi kulkevaa, kolmatta, vierasta henkilöä, mutta toinen ei ole huomannut tätä, vaan luulee sitä ohittajaa siksi taaemmas jättäytyneeksi, ja jatkaa jutteluaan ohittajan kanssa, kunnes tajuaa erehdyksensä. #

En muista koskaan olleeni tuo erehtyjä, mutta todennäköisesti olen kyllä ollut, siitä päätellen, miten tavallista tämä on, sillä nykyisinkin aina tuon tuostakin olen tuossa kuviossa se ulkopuolinen ohittaja. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin puolet piirakasta. #

Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen, ja palatessani Limingantullin Prismassa. Selkeää, heikko lounaistuuli, lähtiessäni -4,3, palatessani enää -0,1 °. Muuten oli passeli vaatetus, mutta varpaita nipristeli ensimmäisen tunnin, ja Prismasta lähdettyäni paleli sormia, kun sisemmät hanskat olivat ihan hiestä märät. #

Maikkulan takana vastaantulija-pyöräilijä soitti (puhelimesta) The Final Countdownia ja lauloi täysillä mukana (”WITH SO MANY LIGHT YEARS TO GO” siinä kohtaa). #

Hietasaaressa oli veikeä hetki, kun olin niin syvällä loppumatkan suunnittelussa, että kun palasin nykyhetkeen, en yhtään tiennyt missä olen, enkä tunnistanut maisemia. Kesti ehkä kolmisen sekuntia ennen kuin taas löysin itseni kartalta (Vaaskiventien risteyksen mutkasta). #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin loput piirakasta. #

Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Kirjoittelin tätä. #

Tyhjensin syötteenlukijaa. #

Viihdekulutus #