Näin unta, että olin vanhempien kanssa jossain vieraassa kaupungissa (ulkomailla?), joka kuitenkin oli aika samanlainen kuin Kemijärvi. Menimme syömään lounaspaikkaan, mutta siellä tarjolla vain ruotoineen paistettuja lohenkimpaleita, ei edes mitään lisuketta niiden kanssa. #

Paikan omisti kaksi thaimaalaista naista, ja vaikka minun kävi heitä sääliksi, koska jotain pahoja vaikeuksia heidän pikku bisneksessään selvästi oli, niin en kuitenkaan aikonut jäädä sinne niitä lohikönttejä syömään. Varsinkin, kun ne näyttivät ja haiskahtivatkin siltä, ettei lohi ollut ollut järin tuoretta. #

Nousin 4.42. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Poljin taas viimekertaista heikomman sisäpyöräilyn, 4,3. Sykkeet vain 147/167 bpm, mutta tehot toissakertaisiakin isommat, peräti 198/544 W, ja kierroksetkin 85/127 rpm. #

Iskinkin kyllä nyt niihin kahden ensimmäisen osion maksimeihin kaiken, mutta sain silti tasapainotettua kokonaisuuden niin, etten ollut kahden viimeisen välissä nyt läkähdyksissä, niin kuin tavallisesti. Ei iskenyt dv-kohtauskaan nyt, ehkä sen himmailun takia. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin puolet piirakasta. Käytin siihen nyt viimeksi kokeeksi Maman mausteet, eikä tuo ainakaan Knorria huonompaakaan ollut. #

Tein kokeen siksi, kun Knorrin kohdalla oli Linnanmaan hyllyssä pitkän aikaa pelkkää tyhjää, eikä Limingantullissa sitä vissiin myydä ollenkaan. Sen sijaan tuota Mamaa tuntuu olevan aina rutkasti. Vain pieni osa niistä kylläkin vain tätä vihanneksenmakuista, joka oli vissiin ainut vegaaninen siellä. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. +5 °:een lämpeni, kohtalainen luoteistuuli. Alkumatkasta umpipilvistä, kuntoradalla alkoi hiljalleen selkiytyä, muttei kyllä vielä lopussakaan aivan pilvetöntä. Vesisade oli sulattanut kaiken lumen. #

Nallikarin pohjoispään tie oli asvaltoitu ja avattu. Toppilansaarenpolun suunnalla oli kaatunut puu. #

Vaaskiventiellä variksilla oli iso riita harakoiden kanssa, äänistä päätellen. Olisipa kiinnostavaa tietää, mistä siinä oli kyse. #

Närhi Fiskarintien rannan puolen talon pihapuussa. #

Poikkimaantien siltaa ylittäessäni Oulujoen kirkon kellot soivat. Enpä muista koskaan aiemmin kohdalle sattuneen, vaikka tuosta se lenkkini joka kerta kulkee. #

Vähän ennen auroraojaa oli iso mänty kaatunut kuntoradan yli#

Jylkynkankaan linjalla metsänharmaa pikkuperhonen lennossa, koimaisen kapeat siivet. #

Palatessani kävin Prismassa. Siellä mainostettiin (kuulutuksella) kotimaisia päärynöitä, ja olisin ex tempore ostanut, mutta enpä löytänyt hevi-osastolta muuta kuin hollantilaisia. #

Kotiin palattuani pesin pyörän. Ketjukin pitäisi taas kiristää, mutta taidan kyllä jättää sen ensi kevään vuosihuollon tekijälle. #

Panin tattaririisin kiehumaan, sitten kävin suihkussa. Tyhjensin pyykkitelineen. Söin päivällisen. #

Kirjoittelin tätä. #

Ilmoittelin tuulenkaadot kaupungille. Järjestelmän flow’ta oli vissiin muutettu hieman, sillä aiemmin muistelen siellä lomakkeella olleen ”Palautteen saa julkaista” -boksi, mutta nyt ei ollut, ja seurantalinkin sijaan kiitossivullakin luki vain ”Palautetta ei julkaista.” #

Panin ajokamppeet pyykkikoneeseen pyörimään. #

Koodasin. #

Ripustin pyykit. #

Viihdekulutus #