Nousin 5.12. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein selänojennukset, reidenkoukistukset, vinoprässiä puolittain, ja pohkeet hackissa. #

Kävelin kotiin. Söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Kävin kävelyllä ja palatessani apteekissa ja Prismassa. +3 °, heikko tuuli, pilvistä ja lähtiessäni sumuistakin. #

Enimmäkseen oli kadut sulat, mutta pohjoisimmassa päässä paikoin jäätynyttä sohjoa. Kuntoradallekin kävin kuikuilemassa, mutta se oli vielä luminen. #

Eilen lueskelin alkaloosista, että voisiko se olla syynä niihin dv-etomakohtauksiin. Olen viime aikoina lääkinnyt närästystä enimmäkseen ruokasoodalla, ja aika huoletta, koska kaiken lukemani perusteella terveiden munuaisten pitäisi kyetä poistamaan ylimääräinen. #

Kävin nyt kumminkin apteekista esomepratsolia, jotta voin kokeeksi olla sen kuurin ajan soodatta. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. #

Kirjoittelin tämän. #

Setvin Mastodon-ongelmaa. #

Muokkaukset #

2023-11-06 19.59.51 2023-11-06 20.25.04 #
Muuttumaton: Kävin kävelyllä ja palatessani apteekissa ja Prismassa. +3 °, heikko tuuli, pilvistä ja lähtiessäni sumuistakin.Muuttumaton: Kävin kävelyllä ja palatessani apteekissa ja Prismassa. +3 °, heikko tuuli, pilvistä ja lähtiessäni sumuistakin.
 Lisätty: Enimmäkseen oli kadut sulat, mutta pohjoisimmassa päässä paikoin jäätynyttä sohjoa. Kuntoradallekin kävin kuikuilemassa, mutta se oli vielä luminen.
Muuttumaton: Eilen lueskelin <a href="https://www.terveyskirjasto.fi/dlk00655">alkaloosista</a>, että voisiko se olla syynä niihin dv-etomakohtauksiin. Olen viime aikoina lääkinnyt närästystä enimmäkseen ruokasoodalla, ja aika huoletta, koska kaiken lukemani perusteella terveiden munuaisten pitäisi kyetä poistamaan ylimääräinen.Muuttumaton: Eilen lueskelin <a href="https://www.terveyskirjasto.fi/dlk00655">alkaloosista</a>, että voisiko se olla syynä niihin dv-etomakohtauksiin. Olen viime aikoina lääkinnyt närästystä enimmäkseen ruokasoodalla, ja aika huoletta, koska kaiken lukemani perusteella terveiden munuaisten pitäisi kyetä poistamaan ylimääräinen.

Viihdekulutus #