Nousin 5.56. Olisi nukuttanut vielä, mutta närästi niin että piti ruveta sitä torjumaan. #

Tein alkavan viikon ruuat jo eilisiltana, niin eipä tarttenu tänä aamuna niitä vääntää. #

Dv-kohtaus iski puuron jäähtymistä odotellessani. Se fyysinen olo muistuttaa sitä, kun tajuaa vaikkapa mokanneensa jotain, niin kuin vaikka lukinneensa itsensä ulos. Sen sisuskaluihin iskevän tunteen voimakkuus vain on tässä kohtauksessa pari kertaluokkaa isompi. Semmoinen että tuntuu melkein kuin oksennus olisi yhtäkkiä tulossa, vaikka oikeasti mahassa ei ole mitään sinne kuulumatonta. #

Ja ehkä siinä on osa sitä vierauden ja tuttuuden kammottavaa yhdistelmää, mikä samaan aikaan kuvottaa henkisesti: fyysisen olon tunnistaa, mutta samanaikaisesti tietää aivan varmasti, ettei ole kyse siitä, mistä siinä olossa pitäisi normaalisti olla. Eli keho tuntuu yhtä aikaa täysin terveeltä ja pahoinvoivan sairaalta. Se terveydentuntu on (onneksi) lähempänä totta, sillä se kuvotus menee ohi ihan muutamassa sekunnissa, eikä siitä jää mitään jälkiä. Niin kuin akuutti, lyhytkestoinen nosebon tulvahdus. #

Lapioin lumet parvekkeelta ja ulko-oven edustalta. Ei sitä paljoa enää ollut, kun eilisillasta alkaen on sadellut hetkittäin vettä, ja lämmintäkin on tätä kirjoittaessani jo melkein +4 °. #

Vein jätteitä molokiin. #

Vaihdoin Freedomen kaikissa laitteissa Totaliin#

Söin päivällisen kvinoan kanssa. #

Koodasin. #

Kävin suihkussa. #

Viihdekulutus #