Näin unta, että olin jostain syystä Smarter Every Dayn Destinin sukujuhlissa. #

Lähes kaikilla suvun miehillä oli samanlainen sininen flanellipaita ja lippalakki kuin mitkä (näköjään) miellän Destinin tavaramerkeiksi. Eikä tämä ollut mitään tietoista solidaarisuutta heiltä, vaan kaikki olivat vain omia teitään päätyneet pitämään tätä sopivana yhdistelmänä tyyliä ja käytännöllisyyttä. #

Nousin 4.53. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein ojentajat ja hauikset. Kävelin kotiin. #

Lapioin lumet ulko-oven edustalta ja parvekkeelta. #

Kävin suihkussa. Panin kvinoan kiehumaan ja silppusin salaatin. Söin päivällisen. #

Jätin soittopyynnön hammashoidon ajanvaraukseen. #

Kirjoittelin tätä. Hoitelin silppuhommia. #

Ajanvarauksesta soiteltiin. Sillä pääsin vasta ajanvarausjonoon, eli saan tekstiviestin sitten kun voin varata ajan. Tätähän voitaisiin viedä vieläkin pidemmälle: seuraavaksi sitten numero, johon soittamalla pääsee ajanvarausnumeron jonoon, ja sitten vielä sen eteen tekstiviestin odotus. Ja sitten taas niiden eteen seuraava numero, johon pitää ensin soittaa, ad infinitum#

Viimeksi sain ajan suoraan takaisinsoitosta#

Säädin kotipalvelimen nimiä ja nimipalveluita. #

Söin hirssipuuron. #

Silppusin piirakkakasvikset. #

Järjestelin USB-johtoja. #

Illalla kävin elokuvateatterissa katsomassa Godzilla Minus Onen#

Viihdekulutus #