Näin unta, että (ehdat 2. maailmansodan) natsit hallitsivat Suomea. Kaikki väärän väriset oli eristetty gettoon yläasteen taakse (jalkapallokentän paikalle). Olin itsekin siellä, kinoksessa, kun jostain etelän suunnasta ammuttiin tykeillä sinne, tarkoituksena tappaa kaikki. #

(Veikkaan, että ennenaikaisia ilotulittajia on taas yöllä ollut liikkeellä.) #

Nousin 5.05. Väsytti aika paljon. #

Kävelin salille. Poljin taas ylisuorituksen, ja vaikka tuntui paljon edellisviikkoisia raskaammalta, niin lukemat taas vähän heikommat: kierrokset 83/106 rpm, sykkeet 149/169 bpm ja tehot 197/489 W. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa. Panin hikipyykit pyörimään ja tattaririisin kiehumaan. #

Pötköttelin, luin päivitykset. #

Söin päivällisen.  #

Pötköttelin, täyttelin nonogrammeja. #

Kävin kävelyllä Raitotien suunnalla. Hain Ideaparkin Tokmannilta asennuskanavia#

-6 °, kohtalainen itätuuli, enimmäkseen pilvistä. #

Kotiin palattuani panin neljänkympin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa. #

Söin piirakkaa. #

Kirjoittelin tätä. #

Ripustin pyykit. #

Selvittelin levypalvelimen verkon pykimistä, joka sattui tietysti viime viikolla, kun en itse ollut täällä, ja joka ei siis liity eiliseen tukiaseman päivitykseen. Eikä ollut myöskään nyt sama vika kuin viimeksi#

Viihdekulutus #