Nousin 6.00. Väsytti aika paljon, muttei nukuttanut enää. #

Järjestelin atk-johtoja, ja asensin asennuskanavan tukiaseman johdolle. Eihän tuo kerennytkään kuin kolme vuotta olla johtoroikkusillaan. (Olisin taas väittänyt, että ehdottomasti korkeintaan kaksi, mutta näköjään se oli ensimmäinen koronakesä kun tuon kaupasta hain.) #

Söin aamupuuron. #

Kävin Prismassa, pukkaamassa bonukset jämäostoksilla seuraavalle tasolle. #

Kokeilin ensimmäistä kertaa Apple Payta, koska Mobilepaylla maksaminen loppuu. Kohtalaisen sujuvasti toimi, muttei läheskään yhtä kätevää kuin Mobilepaylla, koska nyt joutuu taas tuon takia raahaamaan erikseen bonuskorttiakin mukana, kun digitaalinen korttikaan ei käy (”vielä”) itsepalvelukassoilla. #

Ja nyt sitten ainakaan vielä ei näy nuo tämänpäiväiset ostot kirjautuneen S-mobiiliin. Tavallisesti ne ovat näkyneet jo heti kotiin kerettyäni, joten saapa nähdä taas. #

Tein kanban-taulujen vuodenvaihdesiirtelyt. #

Suunnittelin pitkään ja yksityiskohtaisesti Bitwardenin käyttöönottoa, mutta lopulta sitten päädyin poistamaan sen (Iphonesta) ja asensin sen sijaan 2FAS:n. Ei ole Aegisin veroista Iphonelle ilmeisesti olemassakaan, joten tuohon on tyytyminen. #

Bitwarden olisi yhtä aikaa 2FA ja salasananhallinta, mutta 2FA:ta siinä ei pääse ilmaisversiolla edes kokeilemaan, joten, vaikka kalliskaan se ei olisi, niin en rohjennut ruveta niin massiiviseen workflow’n muutokseen sokkona. #

Tämänpäiväisten ostosten kuitti oli ilmestynyt S-mobiiliin, bonuskertymä vain laahaa vieläkin perässä. #

Loin Pixelfed-tilin sekalaisia räpsyjä varten. #

Viihdekulutus #