Nousin 7.41. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Keitin potut ja paistoin kaalipapukanan. #

Sääennuste näytti siltä, että sähkö lienee kallista seuraavat pari viikkoa, joten hain Prismasta tomaattimurskaa ja 2 kg porkkanoita, ja kotiin palattuani kuorin, raastoin, paistoin ja pakastin ne. #

Kävin suihkussa. Söin piirakanlopun. #

Koodasin. #

Blogasin Pocket Castsin tämänvuotisen Playbackin. Se kylläkin näyttää edelleen eri lukemia eri laitteilla, kun eivät sitä bugia raportistani ja lukuisista kuvakaappauksistani huolimatta saaneet korjattua. Järkeilin kuitenkin lopulta, että kaikkein isoimmat (absoluuttiset) lukemat ovat ehkä lähimpänä oikeita, koska jaksoja ei voi ”epäkuunnella”. Eli piempiä lukuja näyttävät laitteet vain laahaavat jostain syystä perässä. #

Viimevuotiset lukemat eivät nekään ole vertailukelpoisia, koska otin sovelluksen käyttöön vasta silloin, vuoden loppupuolella. Niistä silloin joulukuun alussa blogatessani oli kokonaiskuunteluaikakin vain 12 tuntia, mutta näiden tämänvuotisten mukaan kuuntelin viime vuonna kaikkiaan 3 päivää 22 tuntia. Jälkimmäisestä siis 82 tuntia olisin muka kuunnellut tuon viimeisen (vajaan) kuukauden aikana. Epäuskottavalta sekin tuntuu. #

Shazammasin sisäpyöräilyohjelmani musiikit. #

Viihdekulutus #