Nousin 4.57. Kroppaa väsytti. #

Kävelin salille. Tein ojentajat ja hauikset. Heikentyneet olivat, hauikset varsinkin. #

Kävelin kotiin. Söin päivällisen kvinoan kanssa. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Kävin kävelyllä Raitotien suunnalla. Pakkasta jotain lähemmäs -30 °, mutta sääaseman anturi on edelleen jumissa, ja (Ilmatieteen laitoksen avoimen datan kautta tuleva) paikallisennustekin on näyttänyt koko pakkasjakson ajan vain jotain -20:n kieppeillä (-19,3 ° tälläkin hetkellä).  #

Kuuntelin The Last Riden loppuun. Tapaus oli kyllä kiinnostava, mutta tämä podcast oli niin vahvasti vanhan median hajuinen, että nipin napin loppuun asti jaksoin. Samoja asioita jankattiin jaksosta toiseen, punainen lanka tuntui puuttuvan, eikä mihinkään yksityiskohtaan päästy kovinkaan syvälle. #

Pääepäilty (tai ”person of interest”) oli kyllä huonoin valehtelija, mitä näissä ikinä olen kuullut. Tavallisesti kuulusteluja tai muita epäillyistä tehtyjä tallenteita kuullessani ajattelen, että no tämä voisi olla ihan tottakin, tai sitten ihan yhtä hyvin vaikka valetta, mutta tämä rasistipoliisi ei kyennyt vastaamaan yksinkertaisimpiinkaan kysymyksiin jahkailematta ja kiemurtelematta. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin hirssipuuron. #

Pötköttelin, luin päivitykset. #

Kirjoittelin tätä. Lähetin Kelalle hakemuksen. #

Kvadrantideja yritin tiirailla eilen ja tänään aamulla, ja vielä nyt iltapäivälläkin tuosta takaikkunasta, mutta yhtään en ole nähny. Taivas on kyllä selkeä, mutta voimalan piippu tupruttaa paksusti justiinsa poikki sen. #

Silppusin salaatin ja piirakkakasvikset. Muovailin piirakkapohjan ja sekoitin täytteen valmiiksi, ja nyt odottelen, että sähkö halpuu puoleltaöin. #

Viihdekulutus #