Näin unta, jossa tokamak oli jotenkin keskeinen asia. Vielä aamulla muistin enemmänkin, mutten näköjään nyt iltapäivällä enää mitään muuta (paitsi lisäksi sen, että ilmeisesti luulin, että tokamak on japania, koska unessa oli myös joku japanilainen). #

Nousin 5.04. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävelin salille. Poljin taas vähän viimeviikkoista raskaamman sisäpyöräilyn: 4,9. Maksimit pienemmät, keskilukemat isommat: sykkeet 150/169 bpm, tehot 205/523 W, kierrokset 84/103 rpm. Viimeisessä osiossa olin aika sippi. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin hirssipuuron. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Kävin kävelyllä, Hietasaarenkierroksen kautta Limingantullin Prismassa. -12 °, hiljokseen lauhtumaan päin. #

Kävin suihkussa, sitten panin kuudenkympin pyykit pyörimään. Söin piirakkaa. #

Pötköttelin, luin päivitykset. #

Ripustin pyykit. #

Kirjoittelin tätä. Tyhjensin syötteenlukijaa. #

Muokkaukset #

2024-01-26 19.55.10 2024-01-27 11.24.59 #
Muuttumaton: 26. tammikuuta 2024Muuttumaton: 26. tammikuuta 2024
Poistettu: Näin unta, jossa <a href="https://en.wikipedia.org/wiki/Tokamak">tokamak</a> oli jotenkin keskeinen asia. Vielä aamulla muistin enemmänkin, mutten näköjään nyt iltapäivällä enää mitään muuta (paitsi lisäksi sen, että ilmeisesti luulin, että tokamak on japania, koska unessa oli lisäksi joku japanilainen). Lisätty: Näin unta, jossa <a href="https://en.wikipedia.org/wiki/Tokamak">tokamak</a> oli jotenkin keskeinen asia. Vielä aamulla muistin enemmänkin, mutten näköjään nyt iltapäivällä enää mitään muuta (paitsi lisäksi sen, että ilmeisesti luulin, että tokamak on japania, koska unessa oli myös joku japanilainen).
Muuttumaton: Nousin 5.04. Ei väsyttänyt juurikaan.Muuttumaton: Nousin 5.04. Ei väsyttänyt juurikaan.

Viihdekulutus #