Nousin 5.00. Olisi nukuttanut vielä. #

Kävelin salille. Paperinkeräysastia savusi vielä, kun lähtiessäni biojätteet vein. #

Tein vatsalihakset, olkapääjumpat, vipareita ja pystäreitä, ja lopuksi poljin taas pyörällä intervalleja. Vain 4,0 Garminin mielestä, ja jalat kyllä eilis(es)tä paljon tukkoisemmilta tuntuivatkin. Palautumisaikaakin olisi vielä ollut 12 tuntia jäljellä. Sykkeet 143/166 bpm, tehot 192/426 W, kierrokset 86/101 rpm. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. #

Pötköttelin, luin päivitykset. #

Käsittelin linkkejä. Omnivoren Android-sovelluksen eilinen päivitys rikkoi sen, mutta onneksi tämänpäiväinen heti korjasi. #

Tulitikkuleikeistä epäilty jäikin jo kiinni#

Piispanletonpuistosta lohkaistaan uusi asuinalue. Ei ilmeisesti ihan siihen parhaimpaan perhospaikkaan (joka on lähempänä paskilaa), vaan pohjoispäähän. Pohjoinen rantareitti sen sijaan kyllä leikkaa sen poikki sitten, joskin ilmeisesti sitä entistä Taskilan siirtoviemärin huoltotietä (jota ”käytetään epävirallisena maastopyöräily- ja ulkoilureittinä” 1) myötäillen. #

Helenin tietovuoto saattaisi periaatteessa koskea omia tietojani: olin Kirkkonummella asuessani Helenin asiakas muistaakseni alusta, eli vuodesta 2009 asti. (Ihan suoraan en sitä näköjään ole ylös kirjannut, mutta vaihtoehtojen pohdiskelua kylläkin, ja sikäli hauska merkintä, että nyttemmin olen ollut jo monta vuotta Vattenfallin asiakas.) #

Kirjoittelin tätä. #

Jatkoin sähköpostien deletointia. #

Alaviitteet #

  1. 1 Yleissuunnitelma 15.4.2019 (PDF), s. 4  #

Viihdekulutus #