Näin koko yön unia, ja ihan selkeitäkin, mutten enää muista kuin joitain yksityiskohtia. Yhdessä ajoin mustalla Corvette C3:lla, jonka jarrupolkimestakin tuli vain lisää kaasua. #

Nousin 5.05. Väsytti jonkin verran. #

Kävelin salille. Tein olkapääjumpat, vipareita ja pystäreitä, vatsalihakset, ja lopuksi poljin taas intervalleja. Vain ”3,5 Impacting”, eli roimasti viimeviikkoistakin heikommin. Jalat tuntuivatkin vielä eilisen jäljiltä raskailta, mutta poljin kyllä taas (maksimit) ihan niin lujaa kuin pystyin. Sykkeet 137/162 bpm, tehot 190/443 W, kierrokset 85/111 rpm. #

Porukkaa oli eilistäkin vähemmän! #

Kävelin kotiin. Vielä herätessäni oli (parvekkeella) peräti -6,6 °, mutta kotiin palatessani enää -3 °, ja tätä kirjoittaessani enää -1,5 ° #

Kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset. #

Kirjoittelin tätä. #

Koodasin skriptin, joka lähettäisi mqtt:llä viestejä suspendista ja resumesta, mutta sekään ei toimi, kun Network Managerin saatana kulkee omia polkujaan Systemd:stä piittaamatta#

Romutin (levypalvelimesta) hajonneen kiintolevyn: avasin sen ja otin levykiekot sieltä ulos.  #

Muokkaukset #

2024-03-05 19.36.14 2024-03-06 19.28.17 #
Muuttumaton: Kirjoittelin tätä.Muuttumaton: Kirjoittelin tätä.
Poistettu: Koodasin skriptin, joka lähettäisi mqtt:llä viestejä suspendista ja resumesta, mutta sekään ei toimi, kun <a href="https://unix.stackexchange.com/a/687849">Network Managerin saatana kulkee omia polkujaan SystemD:stä piittaamatta</a>. Lisätty: Koodasin skriptin, joka lähettäisi mqtt:llä viestejä suspendista ja resumesta, mutta sekään ei toimi, kun <a href="https://unix.stackexchange.com/a/687849">Network Managerin saatana kulkee omia polkujaan Systemd:stä piittaamatta</a>.
Muuttumaton: Romutin (levypalvelimesta) hajonneen kiintolevyn: avasin sen ja otin levykiekot sieltä ulos.Muuttumaton: Romutin (levypalvelimesta) hajonneen kiintolevyn: avasin sen ja otin levykiekot sieltä ulos.

Viihdekulutus #