Näin taas unta, että kuvasin perhosia. Olin jossain Savukosken perällä, ja minulla oli vain vanha filmipokkari, jonka tarkennus toimi huonosti, ja pelkäsin valovoimaisuudenkin olevan niin heikko, että pilvisyyden takia kuvista tulisi ihan mustia. Mutta olin taas ihan äimänä, kun siellä lenteli jo vaikka minkälaisia perhosia, vaikka elettiin samaa aikaa kuin nyt, ja maakin oli enimmäkseen lumen peittämänä vielä. #

Nousin 4.42. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävelin salille. Poljin taas vähän viimeviikkoista tehokkaamman sisäpyöräilyn: 4,5. Pyörän tehonmittaus kramppasi taas niin kuin sillon joskus kauan sitten ruukasi aina tehdä, joten tehoista ei tullut järjellisiä lukemia, mutta kierrokset 83/98 rpm ja sykkeet 147/166 bpm. Olin jo toisen osion lopussa aika sippi. #

Kävelin kotiin. Melkoisen liukasta niillä paikoin, missä lumi oli päässyt tielle sulamaan. #

Kävin suihkussa, sitten söin hirssipuuron. #

Kirjoittelin tätä. #

Kävin kävelyllä ja Limingantullin Prismassa. +3 °, navakka lounaistuuli, enimmäkseen pilvistä. Hietasaaressa kiemurtelin enimmäkseen pohjoispäässä, kun oli niin liukasta. #

Paloauto(ja ainakin yksi) hälytysajossa Limingantullissa. Akkupalo siellä näemmä oli#

Kotiin palattuani panin tattaririisin kiehumaan, kuudenkympin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. #

Heräämiseen kytkemäni automaatiot eivät aamulla jostain syystä toimineet, koska Sleep as Android ei jostain syystä ollut lähettänyt MQTT-viestiä (tai se ei ollut löytänyt perille). Asensin Nexukseen nyt MQTT-sovelluksen ja tein nappulan, jolla voin lähettää viestin ”manuaalisesti”. #

Ripustin pyykit. #

Viihdekulutus #