Nousin 5.00. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset, olkapääjumpat, vipareita ja pystäreitä. Alaselän lihas vasemman kyljen puolelta venähti eilen (kun varvas kramppasi persettä venyttäessäni, johon reagoin repäisevällä liikkeellä), mutta se haittasi onneksi vähemmän tänään vatsalihasliikkeitä kuin mitä olin pelännyt. #

Kävelin kotiin. Koiranulkoiluttaja totesi joutsenten jo ilmestyneen, minkä saatoin eilisen perusteella vahvistaa. #

Tullessani poikkesin Ksupermarketissa ostamassa purkillisen piimää. Olen kiskonut sitä nyt viimeisen esomepratsolikuurin jälkeen, kun närästys on tuntunut (ehkä) sen ansiosta pysyvän paljon aiempaa vähempänä. #

Kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset. #

Kirjoittelin tätä. #

Loppupäivän koodasin. #

Viihdekulutus #