Nousin 4.49. Ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Tein ojentajat ja hauikset. Kävelin kotiin. #

Levypalvelimen järjestelmäosio oli mennyt read onlyksi. Ajelin sille fsckia ja SMART-testejä. Fsck löysi pientä korjattavaa, mutta SMART-testeissä ei mitään. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen se kuitenkin oli pudottautunut pelastustilaan, joten piti nostaa alas ja näytön kanssa debugata. Fsck löysi lisää korjattavaa, ja niiden korjaamisen jälkeen buutti meni taas läpi. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Pilvetöntä, mutta vain +5 °, ja kova länsituuli. #

Jylkynkankaantiekin oli jo sulanut, mutta länsipuolella sitä lenkkiä oli vielä pätkittäin polannetta. #

Kävin Valkiaisjärventietä kuikuilemassa jo kuntoradalla asti. Vielä toissa päivänä se oli etelärinteeltäänkin niin polanteella, että piti kääntyä jo siinä takaisin, mutta nyt oli valtaosin sulana, ja pientareetkin oli höylätty. #

Palatessani kävin Limingantullin Prismassa. #

Kameraakin roikotin taas matkassa siltä varalta, että tuuli heittää silmille vaikka sitruunaperhosen, mutta ei heittänyt muuta kuin lehtiä ja hiekotushiekkaa. Kiuru jo lauleli lahdenrannassa, mutta sitäkään en silmiini saanut, kamerasta puhumattakaan. Peippo lauloi täyttä säettä koulujen välissä#

Kotiin palattuani panin tattaririisin kiehumaan ja kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. #

Kirjoittelin tätä. #

Jatkoin levypalvelimen ronkkimista. Muutamia pilalle menneitä tiedostoja löytyi niistä, joista fsck:kin aiemmin ilmoitteli. #

Viihdekulutus #