Näin taas paljon unia, mutten muista kuin että Oulussa konsertoi joku Toolin kaltainen orkesteri, josta en tiedä nimen lisäksi mitään muuta, ja majapaikaksi niille oli rakennettu iso lumilinna Venhopuistoon#

Nousin 5.53. Kroppaa väsytti. #

Aamupuuron syötyäni pötköttelin ja täyttelin nonogrammeja. #

Pesin pyörän. #

Koodasin. #

Söin päivällisen kvinoan kanssa. #

Pyöräilyä suunnittelin, mutta jalat tuntuivat vielä eilisen vastatuuliveivauksen jäljiltä niin raskailta, ettei lähtenyt. Aurinkokin kyllä paisteli, eikä tuullut enää kovasti, mutta lämpöasteet nousivat vasta iltapäivän puolella +5:een. #

Kävin vain Prismassa. #

Kotiin palattuani leikkasin parran ja kävin suihkussa. #

Otin levypalvelimen alas ja kytkin toiseksi viimeisen irtolevyn viimeiseen vapaaseen SATA-porttiin, sitten järjestelin tiedostoja siellä. #

Viihdekulutus #