Heräsin puoli viideltä, ja vaikka väsytti vielä, ei oikein nukuttanut kunnolla. Jatkoin makoilua kuitenkin, ja vähän sain nukuttua. #

Nousin 6.34. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Pötköttelin, luin päivityksiä ja sitten Tähdet ja avaruusta#

Pesaisin pyörän, sitten kävin hakemassa Garminin lähetyksen Ksupermarketista. Talitintti lojui kuolleena alaoven edustalla. Eilisiltana sängyssä maatessani kuulin etupihan suunnalta jonkin tömähdyksen; liekö sieltä asti muka lojunut samassa paikassa kenenkään koskematta? #

Kotiin palattuani päätin, että Prismassakin häätyy kyllä käydä nyt, ennen kuin ennusteen lupailemat vesisateet alkavat. Joten kävin. #

Kotiin uudestaan palatessani pikkulintu piippasi yksinään kovaan ääneen naapuritalon katolla (”tvip! tvip! tvip!”). Heti ajattelin, että toivottavasti se ei ollut tuon toisen, henkensä heittäneen kumppani. #

Söin salaattia ja muupullia. Pötköttelin, luin Tähdet ja avaruuden loppuun. #

Asensin Garminin uuden rannekkeen. Entisestä repesi hammasväli viime viikonloppuna purkkikalarepun kanssa junassa taistellessani. Lenkkihän siitä katkesi vain vuosi käyttöönoton jälkeen, mutta muuten on kestänyt sen jälkeen tähän saakka. #

Leikkasin parran ja kävin suihkussa. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Kirjoittelin tätä. Hoitelin silppuhommia. Vastailin gallupkyselyihin. #

Ennustettua kaatosadetta ei tullut, vain kohtalaista. #

Viihdekulutus #