Nousin 4.59. Ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Poljin vähän viimeviikkoistakin paremman sisäpyöräilyn: 4,6. Erikoisen hyvä sikäli, että jalat tuntuivat vieläkin tämän viikon pyöräilenkkien jäljiltä tosi raskailta. Tehot 201/486 W, sykkeet 146/164 bpm, kierrokset 85/118 rpm. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten söin hirssipuuron. #

Kirjoittelin tätä. Käsittelin linkkejä. Haarapääsky kuvattu eilen Saarelassa#

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Lähtiessäni vajaa +9, palatessani yli +10 °. Kohtalainen pohjoistuuli, navakoita puuskia, ja Toppilassa edelleen se hyinen vyöry mereltä. Alussa enimmäkseen selkeää, mutta pilvistyi taas Metsokankaalle tullessani melkein umpiseksi, ja sen jälkeen vaihteli pilvisestä puolipilviseen. #

Nokkosperhoset olivat vähissä: yhteensä kolme, joista Kempeleessäkin vain yksi. #

Maikkulan suoralla muuntamon (tml.) kohdalla luultavasti neitoperhonen. Kankeasti nousi lentoon, mutta siltikään en kerennyt näkemään kunnolla, kun itselläni oli vauhtia niin että lukkojarrutuksesta huolimattakin hujautin ohi. #

Ensimmäinen kimalainen vilahti Ritvakoivuntiellä#

Ruskonniityn mutkassa mietin taas, niin kuin aina, että tämä se on ihan sen näköinen paikka, että tässä luulisi perhosten päivää paistattelevan (siinä on aivan avointa suoraan etelästä paistavan auringon suuntaan, eikä liikennettä viereisestä autotiestä huolimattakaan juuri koskaan), mutta enpä kyllä ikinä ole tainnut yhtään siinä nähdä. Vaan nytpä olikin, neitoperhonen#

Ainonkujalla päivän ainut sitruunaperhonen lensi vastaan, pysähtymättä. #

Räkättirastaita kaikkialla. #

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotiin palattuani panin kuudenkympin pyykit pyörimään, tattaririisin kiehumaan ja kävin suihkussa. Söin päivällisen. #

Perkasin ja latasin kuvat. Kirjoittelin tätä. #

Ripustin pyykit. #

Lueskelin päivityksiä. Paatsamasinisiipi Kaarinassa. Huhtiyökkönen yliopiston kulmalla#

Viihdekulutus #