Nousin 6.31. Ei väsyttänyt. #

Tyhjensin pyykkitelineen. Riipaisin petivaatteet sängystä ja asensin puhtaat. Alensin kaksi paperinohueksi hiutunutta tyynyliinaa pyöränpyyhkimälumppuihin. #

Silppusin salaatin. #

Kävin Limingantullin apteekissa ja Prismassa. Apteekissa oli niin paljon jonoa, että kerkesin hakea Prisman puolelta ostokset jonottaessani, ja vielä sen jälkeenkin piti istua kymmenisen minuuttia odottelemassa, vaikka (ainakin) kaksi viimeistä edelläni jonossa ollutta olikin luovuttanut. #

Ei ollut vieläkään Orionin mometasonia. #

Palatessani lensi tiira parin metrin päästä edestäni Tervaporvarin sillan yli.  #

Sähkön halpuessa panin neljänkympin pyykit pyörimään ja potut ja kananmunat kiehumaan. Paistoin porkkanatikut ja kaalipapukanan. #

Ripustin pyykit. Panin petivaatteet pyörimään. #

Söin päivällisen kvinoan kanssa. #

Värkkäsin taas levypalvelimen ongelmalevyn kanssa. Virtajohtojen vekslailun jälkeen se ei enää ole resetoitunut, ja varmuuskopiokin sinne meni ongelmitta, mutta sitten btrfs:n kuurain kuitenkin taas sen jälkeen löysi tarkistussummavirheitä sieltä. Seuraavaksi kokeilin vaaralliset vaihtoehdot, mutta ei niistäkään ollut apua. #

Ripustin petivaatteet. #

Halvimmalla tunnilla saunoin. #

Pyyhkäisin ison levyn oikuttelevan osion huisvittuun, loin uuden sen tilalle, ja panin varmuuskopioinnin pyörimään. Kaiken synkkaus uudestaan kestänee päiväkausia, tai siis kestäisi yhtä soittoa tehtynäkin. Käytännössä sähkön hinnoista riippuen ehkä viikkoja. Tärkeimmistä tiedostoista on kyllä onneksi kopiot muilla levyillä. #

Muokkaukset #

2024-05-05 18.36.18 2024-05-06 16.52.54 #
Muuttumaton: Ei ollut vieläkään Orionin mometasonia.Muuttumaton: Ei ollut vieläkään Orionin mometasonia.
 Lisätty: Palatessani lensi tiira parin metrin päästä edestäni <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.0162&mlon=25.4661#map=16/65.0162/25.4661">Tervaporvarin sillan</a> yli.
Muuttumaton: Sähkön halpuessa panin neljänkympin pyykit pyörimään ja potut ja kananmunat kiehumaan. Paistoin porkkanatikut ja kaalipapukanan.Muuttumaton: Sähkön halpuessa panin neljänkympin pyykit pyörimään ja potut ja kananmunat kiehumaan. Paistoin porkkanatikut ja kaalipapukanan.

Viihdekulutus #