Näin unta, että kuuntelin Proofin kakkoskauden viimeisen jakson (joka tätä kirjoittaessani on valversumin puolella vielä kuuntelematta), ja se olikin suureksi pettymyksekseni aiemmista jaksoista irrallinen, täysin fiktiivinen juttu. #

Nousin 4.48. Väsytti aika paljon. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset, vipareita ja pystäreitä, ja loppuvenyttelyjen ohessa olkapääjumpat, jotka olin unohtanut tehdä vatsojen ja vipareiden välissä. #

Kävelin kotiin. Topeliuksenpuiston laidalla leppälintu. Järkkärin ulottuvilla olisi ollut, mutta Iphonen videon pikselimössöstä töin tuskin tunnistaa. #

Käväisin (pyöräillen) Prismassa ostamassa (mm.) laukullisen pakasteita. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. #

Pötköttelin, luin päivityksiä. Kyy Siilinjärven korkeudella#

Hoitelin silppuhommia. #

Päivitin sängynjalkateipit. #

Koodasin. #

Muokkaukset #

2024-05-07 18.47.17 2024-05-09 15.26.54 #
Muuttumaton: 7. toukokuuta 2024Muuttumaton: 7. toukokuuta 2024
Poistettu: Näin unta, että kuuntelin <a href="https://www.proofcrimepod.com/seasons/murder-at-the-warehouse"><em>Proofin</em> kakkoskauden</a> viimeisen jakson (joka tätä kirjoittaessani on valversumin puolella vielä kuuntelematta), ja se olikin suureksi pettymyksekseni aiemmista jaksoista irrallinen, täysin fiktiivinen juttu. Lisätty: Näin unta, että kuuntelin <a href="https://www.proofcrimepod.com/episodes/the-butterfly"><em>Proofin</em> kakkoskauden viimeisen jakson</a> (joka tätä kirjoittaessani on valversumin puolella vielä kuuntelematta), ja se olikin suureksi pettymyksekseni aiemmista jaksoista irrallinen, täysin fiktiivinen juttu.
Muuttumaton: Nousin 4.48. Väsytti aika paljon.Muuttumaton: Nousin 4.48. Väsytti aika paljon.

Viihdekulutus #